مناسبات جنسیتی درفضاهای روستایی و تاثیر آن بر مشارکت زنان (مطالعه مقایسه ای دهستان مریدان شهرستان لنگرود استان گیلان و دهستان هولی شهرستان پاوه استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مناسبات جنسیتی درفضاهای روستایی و تاثیر آن بر مشارکت زنان (مطالعه مقایسه ای دهستان مریدان شهرستان لنگرود استان گیلان و دهستان هولی شهرستان پاوه استان کرمانشاه) دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مناسبات جنسیتی درفضاهای روستایی و تاثیر آن بر مشارکت زنان (مطالعه مقایسه ای دهستان مریدان شهرستان لنگرود استان گیلان و دهستان هولی شهرستان پاوه استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مناسبات جنسیتی درفضاهای روستایی و تاثیر آن بر مشارکت زنان (مطالعه مقایسه ای دهستان مریدان شهرستان لنگرود استان گیلان و دهستان هولی شهرستان پاوه استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مناسبات جنسیتی درفضاهای روستایی و تاثیر آن بر مشارکت زنان (مطالعه مقایسه ای دهستان مریدان شهرستان لنگرود استان گیلان و دهستان هولی شهرستان پاوه استان کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های روستایی

تعداد صفحات :۲۷

برای درک بهتر ویژگی های روستایی به شناخت عمیق تری از فضای روستایی که در آن روابط اجتماعی و مناسبات جنسیتی به خوبی قابل درک باشد، نیاز است. مکان های روستایی همانند دیگر مکان های جغرافیایی فضاهایی به شدت جنسیتی هستند و تمامی رفتارها و عملکردها بازتابی از نگرش ها، عقاید و دیدگاه های در خصوص جایگاه و نقش ها و وظایف دو جنس است. پژوهش حاضر با تکیه بر تحلیل جنسیتی به دنبال شناخت تاثیر فضاهای جغرافیایی حاکم بر روستاها بر نوع نگرش به کار زنان و مشارکت آنان است. روش به کار رفته در تحقیق، پیمایشی توصیفی است و داده ها از طریق پرسشنامه محقق ساخته گردآوری شده است. پایایی پرسشنامه با آلفای کرونباخ محاسبه شد و با رقم ۰.۸۸ برای گویه های مربوط به مشارکت زنان، با رقم ۰.۹۳ برای نگرش مردان به کار زنان و با رقم ۰.۹۰ برای نگرش زنان به کار خود، مورد تایید قرار گرفت. جامعه آماری تحقیق، زنان و مردان ساکن در روستای دهستان مریدان از توابع شهرستان لنگرود و دهستان هولی از توابع شهرستان پاوه بوده اند. از مجموع جامعه آماری، ۱۲۴ نفر از شهرستان لنگرود و ۱۰۶ نفر از شهرستان پاوه انتخاب شدند. نتایج و تحلیل آزمون ها در SPSS نشان داد که تفاوت معنی داری بین زنان شهرستان های لنگرود و پاوه در خصوص نگرش شان به حقوق اجتماعی و وظایف شان وجود دارد. همچنین بین نگرش مثبت زنان به خود، تمایل زنان به شرکت در کلاس های آموزشی، تمایل و نگرش مثبت مردان به فعالیت زنان با متغیر مشارکت زنان رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. فرضیه پژوهش مبنی بر تفاوت در نگرش های موجود در مورد کار و مشارکت زنان، تایید می شود.

کلید واژه: مناسبات جنسیتی، فضاهای روستایی، مشارکت زنان، نگرش مردان، پاوه، لنگرود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.