اثرات ضد باکتری اسانس چند گونه گیاهی بر باکتری های ویبریو آلجینولیتیکوس، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات ضد باکتری اسانس چند گونه گیاهی بر باکتری های ویبریو آلجینولیتیکوس، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات ضد باکتری اسانس چند گونه گیاهی بر باکتری های ویبریو آلجینولیتیکوس، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ضد باکتری اسانس چند گونه گیاهی بر باکتری های ویبریو آلجینولیتیکوس، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات ضد باکتری اسانس چند گونه گیاهی بر باکتری های ویبریو آلجینولیتیکوس، لیستریا مونوسیتوژنز و اشرشیاکلی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران
تعداد صفحات :۸
با توجه به محدودیت های استفاده از آنتی بیوتیک ها، گرایش به جایگزینی آنها با مواد طبیعی و ارزان تر را تقویت نموده است. از بین مواد مختلف جایگزین، اخیرا فرآورده هایی با منشاء گیاهی جایگاه ویژه ای یافته اند. در این تحقیق اثرات ضد باکتریایی اسانس ۵ گونه گیاهی نعناع (Mentha spicata)، رزماری (Rosmarinus officinalis)، میخک هندی (Eugenia caryophyllata)، زیره سبز (Cuminum cyminum) و سماق (Rhus coraria) بر ۳ سویه باکتریایی(Escherchia coli, Listeria monocytogenes, Vibrio alginolyticus) مورد مطالعه قرار گرفت، برای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) از روش استاندارد میکرودایلوشن (Broth Microdilution) استفاده شد و حداقل غلظت باکتری کشی(MBC) با استفاده از مقادیر MIC هر اسانس تعیین شد. نتایج نشان داد که کمترین میزان MIC و MBC به ترتیب برابر با ۴ و ۸ میلی گرم در میلی لیتر که مربوط به اسانس های میخک هندی بر باکتری های V. alginolyticus و E. coli و نعناع بر باکتری V. alginolyticus بوده و بیشترین مقدار MIC و MBC مربوط به اسانس رزماری به ترتیب برابر با ۱۸ و ۳۶ میلی گرم در میلی لیتر بر باکتریL. Monocytogenes به دست آمد. از بین اسانس های مورد بررسی اسانس میخک هندی، عملکرد قوی تری داشته و باکتری ها نسبت به آن حساس تر بودند. اما اسانس رزماری، ضعیف تر و باکتری ها نسبت به آن در مقایسه با سایر اسانس ها مقاومتر بودند. حساس ترین و مقاوم ترین باکتری نسبت به اسانس های مورد مطالعه به ترتیب باکتری V.alginolyticus و L.monocytogenes بودند. نتیجه این که اسانس های مورد مطالعه دارای اثرات ضد باکتریایی بر باکتری های مذکور بوده و از بین اسانس های مورد بررسی اسانس میخک هندی و نعناع قوی تر بوده بنابراین پیشنهاد می شود با جداسازی ماده موثره این دو اسانس در کنترل باکتری های بیماری زای دیگر استفاده شود.
کلید واژه: اسانس، اثرات ضد باکتری، میکرودایلوشن، MIC
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.