مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نوع عمل آوری خوراک در پرواربندی گوسفند :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش و پژوهش علوم دامی

تعداد صفحات :۱۶

به منظور تعیین اثر عمل آوری جیره بر روی عملکرد پروار بره های کردی، مطالعه ای بر روی تعداد ۹۰ رأس بره نر شش ماهه با متوسط وزن زنده ۳۸.۳۶ کیلوگرم طی مدت زمان ۹۰ روز انجام گرفت. بره های آزمایشی به سه گروه تقسیم شدند که هر گروه شامل سه تکرار ۱۰ رأسی بره بود. هر گروه از بره ها با یکی از جیره ها تغذیه شدند. جیره های آزمایشی به ترتیب شامل: پلت (جیره ۱)، آردی (جیره ۲) و شاهد (جیره ۳) در سه شکل مختلف فیزیکی بودند. جیره های آزمایشی بر اساس جداول استاندارد غذایی (۲۰۰۱) NRC تنظیم شدند و مواد خوراکی تشکیل دهنده جیره ها و ارزش غذایی آنها مشابه بود. نتایج نشان داد که ماده خشک مصرفی و افزایش وزن روزانه برای جیره های پلت و آردی به طور معنی داری بیشتر از جیره شاهد (سنتی) بود. اما با این حال، ضریب تبدیل غذایی سه جیره مذکور در یک محدوده قرار گرفت. نتایج مربوط به مقایسه اقتصادی نشان داد که بره های تغذیه شده با جیره پلت سوددهی بیشتری در مقایسه با سایر گروه ها داشتند. به طور کلی جیره غذایی پلت در مقایسه با سایر جیره ها، بالاترین تأثیر را بر روی عملکرد و سوددهی پروار بره های کردی داشت.

کلید واژه: عمل آوری، خوراک، پرواربندی، بره های کردی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.