کاربرد متدولوژی ترکیبی تحلیل پوششی داده ها و ماتریس درجه ترجیح در ارزیابی واحدهای تصمیم گیری با رویکرد فازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد متدولوژی ترکیبی تحلیل پوششی داده ها و ماتریس درجه ترجیح در ارزیابی واحدهای تصمیم گیری با رویکرد فازی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد متدولوژی ترکیبی تحلیل پوششی داده ها و ماتریس درجه ترجیح در ارزیابی واحدهای تصمیم گیری با رویکرد فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد متدولوژی ترکیبی تحلیل پوششی داده ها و ماتریس درجه ترجیح در ارزیابی واحدهای تصمیم گیری با رویکرد فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد متدولوژی ترکیبی تحلیل پوششی داده ها و ماتریس درجه ترجیح در ارزیابی واحدهای تصمیم گیری با رویکرد فازی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیق در عملیات در کاربردهای آن (ریاضیات کاربردی)

تعداد صفحات :۱۸

تحلیل پوششی داده ها، یک تکنیک برنامه ریزی ریاضی است که کارایی نسبی چندین واحد تصمیم گیرنده را بر مبنای ورودی ها و خروجی های مشاهده شده که ممکن است با انواع مقیاس های مختلف بیان شوند، محاسبه می کند. در این تکنیک این فرض وجود دارد که مقدار عددی دقیقی برای ورودی ها و خروجی ها مشخص است. ولی بسیاری از اوقات در شرایط واقعی کسب و کار، تعیین مقدار عددی دقیق برای برخی ورودی ها و یا خروجی ها امکان پذیر نیست. در این مقاله، یک مدل نوین تحلیل پوششی داده ها ارایه می شود که کاربر را قادر می سازد تا کارایی واحد تصمیم گیری را با در نظر گرفتن داده های غیردقیق شناسایی کند و در ادامه از یک مکانیزمی، تحت عنوان روش ماتریس درجه ترجیح، کارایی های فازی به دست آمده از مدل ها مقایسه و رتبه بندی می شوند. از مزایای مدل پیشنهادی، کاهش زمان اجرای مدل و عدم نیاز به فرضیات از پیش تعریف شده و تلاش های محاسباتی زیاد می باشد. در این مقاله، کاربردپذیری مدل پیشنهادی در یک مطالعه موردی، برای ارزیابی ۱۰ واحد تصمیم گیری مورد بررسی قرار گرفته است. مقایسه نتایج مدل پیشنهادی با نتایج مدل های قطعی، حاکی از قدرت تفکیک بالای مدل پیشنهادی و همبستگی بالای نتایج آن با نتایج مدل های قطعی به میزان ۰.۸۶۷ است.

کلید واژه: تحلیل پوششی داده ها، منطق فازی، کارایی فازی، ماتریس درجه ترجیح

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.