پتانسیل دگرآسیبی کلزا (.Brassica napus L) برای مدیریت علف هرز ترب وحشی (.Raphanus raphanistrum L)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پتانسیل دگرآسیبی کلزا (.Brassica napus L) برای مدیریت علف هرز ترب وحشی (.Raphanus raphanistrum L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پتانسیل دگرآسیبی کلزا (.Brassica napus L) برای مدیریت علف هرز ترب وحشی (.Raphanus raphanistrum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پتانسیل دگرآسیبی کلزا (.Brassica napus L) برای مدیریت علف هرز ترب وحشی (.Raphanus raphanistrum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پتانسیل دگرآسیبی کلزا (.Brassica napus L) برای مدیریت علف هرز ترب وحشی (.Raphanus raphanistrum L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش علف های هرز

تعداد صفحات :۱۶

به منظور تعیین اثرات دگرآسیب عصاره آبی بقایای گیاهی کلزا روی خصوصیات جوانه زنی بذور گندم، جو و علف هرز ترب وحشی آزمایشی در سال ۱۳۸۵ در دانشکده کشاورزی همدان به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار به اجرا درآمد. تیمارهای آزمایش شامل سطوح مختلف عصاره بخش های مختلف کلزا (اندام هوایی، ریشه و مخلوط اندام هوایی و ریشه) و غلظت های ۰، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد عصاره بود. از محلول پلی اتیلن گلایکول (PEG)، برای تفکیک بین اثرات اسمتیک و آللوپتیک عصاره آبی بقایای گیاهی کلزا استفاده شد. نتایج آزمایش نشان داد که عصاره آبی بقایای گیاهی کلزا روی خصوصیات جوانه زنی و رویش علف هرز ترب وحشی دارای اثرات بازدارنده دگرآسیب است، بطوری که با افزایش غلظت عصاره بقایای گیاهی کلزا، درصد جوانه زنی، نسبت وزن خشک ساقه چه به ریشه چه، طول ریشه چه و وزن خشک کل گیاهچه علف هرز ترب وحشی کاهش یافت. طول ریشه چه و وزن خشک کل گیاهچه ترب وحشی در مجاورت عصاره کلزا بیشترین حساسیت را از خود نشان داد و شدیدترین اثرات دگر آسیب به عصاره ریشه و ضعیف ترین آن به اندام هوایی کلزا مربوط بود. در مقابل، عصاره آبی بقایای گیاهی کلزا روی خصوصیات جوانه زنی گندم برخلاف جو، دارای اثرات دگرآسیب نبود. عصاره کلزا از طریق کاهش درصد جوانه زنی، طول ریشه چه و وزن خشک کل گیاهچه جو باعث ایجاد اثرات منفی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه های آن شد. طول ریشه چه و وزن خشک کل گیاهچه جو حساس ترین صفات مورد بررسی بودند. غلظت های مختلف PEG، اثر معنی داری روی خصوصیات جوانه زنی مورد بررسی نداشت، بنابراین تمامی اثرات بازدارندگی مشاهده شده در عصاره ها، مربوط به مواد آللوکمیکال موجود در آنها می باشد.

کلید واژه: دگرآسیبی، خصوصیات جوانه زنی، گیاه زراعی و علف هرز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.