اثرات فسفر و شوری بر رشد، غلظت عناصر غذایی و کارایی مصرف آب در کلزا (.Brassica napus L)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات فسفر و شوری بر رشد، غلظت عناصر غذایی و کارایی مصرف آب در کلزا (.Brassica napus L) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات فسفر و شوری بر رشد، غلظت عناصر غذایی و کارایی مصرف آب در کلزا (.Brassica napus L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات فسفر و شوری بر رشد، غلظت عناصر غذایی و کارایی مصرف آب در کلزا (.Brassica napus L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات فسفر و شوری بر رشد، غلظت عناصر غذایی و کارایی مصرف آب در کلزا (.Brassica napus L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۲۴

شوری خاک و آب یکی از مهم ترین مشکلاتی است که فراروی بخش کشاورزی ایران قرار دارد. مصرف کودهای شیمیایی به ویژه کودهای فسفردار در چنین خاک هایی ممکن است به بهبود کمیت و کیفیت فرآورده های کشاورزی منجر شود. به همین منظور، اثرات فسفر و شوری بر میزان رشد، غلظت عناصر غذایی، و کارایی مصرف آب گیاه کلزا (Brassica napus L.) مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل پنج سطح آب شور ]آب غیر شور (EC=0.3 dS/m) صفر، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ دسی زیمنس بر متر[ و چهار سطح فسفر (صفر، ۲۰، ۴۰ و ۸۰ میلی گرم در کیلو گرم خاک از منبع (KH2PO4 بود. آزمایش به صورت فاکتوریل و در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش شوری، وزن خشک و عملکرد دانه کلزا به طور معنی داری کاهش می یابد. لیکن در شوری های مورد مطالعه، کاربرد فسفر تا سطح ۲۰ و ۴۰ میلی گرم در کیلوگرم خاک به ترتیب سبب افزایش دانه و عملکرد ماده خشک کلزا گردید. افزایش شوری موجب افزایش غلظت کلراید، سدیم، بور و فسفر و کاهش غلظت کلسیم، پتاسیم و نیتروژن گردید. اما مصرف فسفر توانست غلظت کلراید در ماده خشک را به طور معنی داری کاهش دهد. با افزایش شوری، ابتدا کارایی مصرف آب برای تولید دانه کلزا افزایش و سپس کاهش یافت. در مقادیر زیاد به کارگیری فسفر، کارایی مصرف آب کاهش یافت.

کلید واژه: شوری، فسفر، کارایی مصرف آب، کلزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.