اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر باززایی و پرآوری شاخساره ارقام توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر باززایی و پرآوری شاخساره ارقام توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر باززایی و پرآوری شاخساره ارقام توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر باززایی و پرآوری شاخساره ارقام توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت های مختلف تنظیم کننده های رشد بر باززایی و پرآوری شاخساره ارقام توت فرنگی (.Fragaria ananassa Duch) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۴

این پژوهش به منظور بررسی باززایی و پرآوری شاخساره نوک روندک (Runner) توت فرنگی انجام شد. بر این اساس نوک روندک (۵-۴ میلی متر) گیاهان مادری ارقام کردستان، پاروس و کامارسا پس از ضدعفونی، بر روی محیط های کشت MS همراه با ترکیبات تنظیم کننده های رشد بنزیل آدنین (BA) در چهار غلظت ۰.۲۵، ۰.۵، ۱ و ۲ میلی گرم در لیتر و چهار غلظت صفر، ۰.۱، ۰.۲۵ و ۰.۵ میلی گرم در لیتر ایندول بوتریک اسید (IBA)، کشت شدند. نوع و غلظت تنظیم کننده های رشد و رقم بر روی باززایی شاخساره نقش حیاتی داشتند. بیش ترین درصد باززایی و تعداد شاخساره در هر سه رقم در محیط حاوی ۱ میلی گرم در لیتر ۰.۲۵+BA میلی گرم در لیتر IBA به دست آمد. در این محیط تعداد شاخساره و درصد باززایی در ارقام کردستان (۱۳.۱۳ شاخساره و ۹۲.۳۳ درصد)، پاروس (۱۰.۷۶ شاخساره و ۸۹.۳۳ درصد) و کامارسا (۱۲.۱۵ شاخساره و ۸۰.۱۶ درصد) حاصل شد. برای پرآوری، شاخساره های با سن چهار هفته حاصل از ریز نمونه نوک روندک در محیط کشت MS همراه با ترکیبات هورمونی بنزیل آدنین (BA) در سه غلظت ۰.۲۵، ۰.۵ و ۱ میلی گرم در لیتر و سه غلظت صفر، ۰.۲۵ و ۰.۵ میلی گرم در لیتر GA3 زیرکشت شدند. بهترین واکنش نسبت به پرآوری شاخساره در محیط کشت MS همراه با ۰.۵ میلی گرم در لیتر BA مشاهده شد، که در ارقام کردستان، پاروس و کامارسا به ترتیب تعداد ۳۴.۴۷، ۲۸.۴۶ و ۳۰.۲۵ شاخساره در هر ریزنمونه ظاهر شدند. با این حال، بیش ترین تعداد شاخساره های قابل برداشت در ارقام کردستان، پاروس و کامارسا به ترتیب ۲۱.۳۲، ۱۷.۸۴ و ۱۸.۵۹ در هر ریزنمونه و بالاترین میانگین طول شاخساره در ۰.۵ میلی گرم در لیتر ۰.۲۵+BA میلی گرم در لیتر GA3 ثبت شد.

کلید واژه: توت فرنگی، روندک، ریزنمونه، باززایی، تنظیم کننده های رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.