مقاله بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین د رصنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین د رصنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین د رصنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین د رصنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین د رصنایع غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
بطور کلی انقلاب صنعتی جهان را با افزایش کالاهای گوناگون صنعتی روبرو کرده است تنوع کالاها و رقابت فشرده میان تولید کنندگان و بازرگانان به تدریج جهان را علاوه بر علوم مختلف وارد دنیای بسته بندی نیز نموده است نقش عمده بسته بندی محافظت از محصول و نمود ویژگیهای آن است صنعت بسته بندی از زمان پیدایش در قرن هجدهم تاکنون پیشرفتهای بسیار زیادی داشتهاست بخشی ازاین پیشرفتها مرتبط با راهکارهای بسته بندی فعال و هوشمند است به عبارت دیگر پیشرفتهایی که موجب ارتقای کیفیت و سلامت مواد غذایی شده است در قرن نوزدهم پیشگامانی همچون Willieam LPrescot Samuel CLouis PasteurNicholas Appert و Underwood ایده های مربوط به صنعت بسته بندی و محافظت از موادغذایی را ابداع نموده اند ایننظرات حتی تا به امروز نیز دراین صنعت مطرح می باشد با وجود اختراعاتی همانند ساخت بطریهای شیشه ای پوشش سلفون، فویل الومینیمی، و ظروف پلاستیکی که در قرن بیستم صورت گرفته است به شکل چشمگیری انعطاف پذیری صنعت بسته بندی مواد غذایی را افزیاش داده و آن را کاربردی تر نموده است. هدف از این مقاله معرفی بسته بندی هوشمند و فعال مواد غذایی و همچنین بسته بندی ضدمیکروبی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.