اثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinerea
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinerea دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinerea کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinerea،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات ضدقارچی عصاره و اسانس گیاهان اکلیل کوهی و میخک بر رشد قارچ Botrytis cinerea :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فن آوری تولیدات گیاهی (پژوهش کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۴
استفاده از ترکیبات طبیعی گیاهان با ویژگی ضد قارچی، ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی در کنترل ضایعات پس از برداشت محصولات باغی به ویژه کنترل پوسیدگی آن ها رو به پیشرفت است. در این مطالعه، عصاره اکلیل کوهی و میخک با استفاده از حلال اتانول و اسانس گیاهان مذکور با استفاده از دستگاه کلونجر استخراج شد. تاثیر عصاره ها روی رشد قارچ بیماری زای Botrytis cinerea به روش غذای مسموم و اسانس ها در حالت تماسی (غذای مسموم) و نیز تدخینی در غلظت های مختلف از صفر تا ۶۰۰ پی پی ام بررسی شد. عصاره اتانولی هر دو گیاه به کلی فاقد اثر قارچ ایستایی بود. اسانس میخک در روش غذای مسموم در غلظت ۳۰۰ پی پی ام و در روش تدخینی در غلظت ۴۵۰ و ۶۰۰ پی پی ام فعالیت قارچ کشی از خود نشان داد. اسانس اکلیل کوهی در روش تدخینی در غلظت های ۳۰۰، ۴۵۰ و ۶۰۰ پی پی ام فعالیت قارچ ایستایی داشت. در غلظت های مشابه، اسانس نسبت به عصاره، روش تدخینی نسبت به تماسی و فرآورده های گیاه میخک نسبت به اکلیل کوهی فعالیت ضد قارچی بالاتری نشان داد.
کلید واژه: Rosmarinus officinalis ،Eugenia caryophyllata، روش غذای مسموم، روش تدخینی، ضدقارچی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.