مطالعه گونه های خانواده Pythiaceae عوامل پوسیدگی صورتی و پوسیدگی آبکی سیب زمینی در استان سمنان و معرفی میزبان جدید برای گونه های Phytophthora megasperma و Pythium ultimum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه گونه های خانواده Pythiaceae عوامل پوسیدگی صورتی و پوسیدگی آبکی سیب زمینی در استان سمنان و معرفی میزبان جدید برای گونه های Phytophthora megasperma و Pythium ultimum دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه گونه های خانواده Pythiaceae عوامل پوسیدگی صورتی و پوسیدگی آبکی سیب زمینی در استان سمنان و معرفی میزبان جدید برای گونه های Phytophthora megasperma و Pythium ultimum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه گونه های خانواده Pythiaceae عوامل پوسیدگی صورتی و پوسیدگی آبکی سیب زمینی در استان سمنان و معرفی میزبان جدید برای گونه های Phytophthora megasperma و Pythium ultimum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه گونه های خانواده Pythiaceae عوامل پوسیدگی صورتی و پوسیدگی آبکی سیب زمینی در استان سمنان و معرفی میزبان جدید برای گونه های Phytophthora megasperma و Pythium ultimum :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: سیب زمینی، پوسیدگی صورتی، پوسیدگی آبکی Phytophthora spp.، Pythium ultimum

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.