امنیت غذایی در راستای ارتقای مصرف سرانه پروتئین حیوانی در برنامه چهارم توسعه کشور


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امنیت غذایی در راستای ارتقای مصرف سرانه پروتئین حیوانی در برنامه چهارم توسعه کشور دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امنیت غذایی در راستای ارتقای مصرف سرانه پروتئین حیوانی در برنامه چهارم توسعه کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امنیت غذایی در راستای ارتقای مصرف سرانه پروتئین حیوانی در برنامه چهارم توسعه کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امنیت غذایی در راستای ارتقای مصرف سرانه پروتئین حیوانی در برنامه چهارم توسعه کشور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اقتصاد مالی (اقتصاد مالی و توسعه)

تعداد صفحات :۱۷

در این پژوهش اثر تغییرات قیمت مصرفی و درآمد خانوارهای شهری را بر میزان دریافت پروتئین و کالری حیوانی به منظور ارتقای شاخص های مربوط در برنامه چهارم توسعه مورد بررسی قرار می دهیم. با استفاده از روش تابع تقاضای تقریبا ایده آل درجه دو (QAIDS) در سال های ۶۰-۱۳۸۶ کشش های خودقیمتی، متقاطع و درآمدی را محاسبه کرده و با استفاده از این نتایج کشش دریافت پروتئین و کالری خانوار شهری در اثر تغییر قیمت و درآمد را مورد محاسبه قرار می دهیم. یافته ها نشان می دهد که تغییر قیمت گوشت مرغ بیشترین اثر را در دریافت پروتئین حیوانی دارد، همچنین، کشش کالری گوشت مرغ بالاتر از محصولات پروتئینی دیگر است. کشش درآمدی پروتئین و کالری برای گروه کالاهای پروتئینی مثبت و برابر با ۰.۸۷ و ۰.۸۶ است، از این رو گروه کالاهای پروتئین به عنوان کالای نرمال به حساب می آیند.

کلید واژه: کشش خودقیمتی و متقاطع، کشش درآمدی، کشش پروتئین و کالری، خانوارشهری، JQAIDS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.