مقاله بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک) :

مقاله بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم زمین از صفحه ۹۷ تا ۱۰۴ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات جرم عناصر در فرایند دگرسانی گرمابی در توده گرانیتوییدی آستانه (جنوب باختر اراک)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آستانه
مقاله دگرسانی گرمابی
مقاله تغییرات جرم
مقاله گرانیتویید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توده گرانیتوییدی آستانه با ترکیب اصلی گرانودیوریتی و وسعتی در حدود ۳۰ کیلومتر مربع بخش کوچکی از زون سنندج – سیرجان را در ۴۰ کیلومتری اراک تشکیل داده است. این توده نفوذی به طور وسیعی متحمل دگرسانی گرمابی شده و دست کم شش زون دگرسانی سریسیتی، کلریتی، پروپیلیتی، آرژیلیتی، آلبیتی و تورمالینی در آن قابل شناسایی است. محاسبات شاخص شیمیایی دگرسانی (CIA)نشان می دهد که زون دگرسانی سریسیتی %۶۳۴۷، زون دگرسانی کلریتی %۵۹۷۳، زون دگرسانی پروپیلیتی %۶۱۵۴، زون دگرسانی آرژیلیتی %۶۳۶۹، زون دگرسانی آلبیتی %۶۰۶۱ و زون دگرسانی تورمالینی %۶۵۴۳ دستخوش دگرسانی گرمابی شده است. بررسی های تغییرات جرم عناصر بر اساس عنصر آلومینیم (به عنوان عنصر ناظر بی تحرک) نیز نشان می دهد که در تمام زون های دگرسانی این منطقه مقادیر قابل ملاحظه ای از اکسیدهای CaO، MgO،Fe۲O۳ و TiO۲ و همچنینLFSE ها از جملهBa ، Cs، Sr،Rb و Kشسته و از سیستم خارج شده است. نتایج به دست آمده نشان می دهند که SiO۲ در زون های دگرسانی سریسیتی، آرژیلیتی و تورمالینی به وسیله سیال های دگرسان کننده وارد سیستم شده است. Al۲O۳ به دلیل ماهیت نامتحرک خود، تغییر جرم نشان نمی دهد. سایر اکسیدها از جمله P۲O۵،K۲O ،Na۲O ،MnO و LOI در زون های مختلف رفتارهای متفاوتی نشان داده و Sc و (HFSE) Y در تمام زون ها کاهش جرم دارند. از این گروه، Ga (به استثنای زون کلریتی) و U (به استثنای زون سریسیتی) از سیستم خارج شـده اند. در زون فیلیک (سریسیتی) عناصر Nd،Pr ،Ce ،La (LREE) وSm ، Gd،Eu (MREE) و Yb (HREE) افزایش و Er،Ho ،Dy کاهش جرم نشان می دهند، در حالی که Tb و Lu هیچ گونه تغییر جرمی ندارند. در زون کلریتی به استثنای Eu وYb که به سیستم اضافه شده است و Lu که تغییر جرم نشان نمی دهد، سایر عناصر REE از سیستم خارج شده اند. همچنین در سایر زون های دگرسانی مورد مطالعه، عناصر REE شسته شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.