مقاله بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده :

مقاله بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در افق دانش از صفحه ۷۶ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: بررسی شرایط بهینه رشد کرم و تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ورمی کمپوست
مقاله پسماندهای غذایی
مقاله Eisenia Foetida؛ شرایط بهینه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پسماندهای غذایی از جمله مواد زایدی هستند که علی رغم وجود مواد مغذی و مفید در آن ها همواره به جهت دارا بودن پتانسیل آلودگی بیولوژیکی و زیبایی شناختی از محل تولید دور شده و دفن آنها نیز نیازمند هزینه، فضا و امکانات است و بازیافت ماده و انرژی نیز در این روشا وجود ندارد و یا دشوار است. لذا یکی از روش های مناسب دفع پسماندهای غذایی، تولید ورمی کمپوست از آن ها به شمار می رود. در این روش علاوه بر تولید کود آلی، محصولات جانبی نظیر خود کرم ها وجود دارد که می توان از این موجودات در تولید انواع محصولات، به خصوص در تولید غذای طیور و ماهی، استفاده کرد. لذا تعیین شرایط بهینه انجام فرآیند ورمی کمپوست پسماندهای غذایی و هم چنین رشد کرم ها در این پسماندها حایز اهمیت می باشد. هدف از این مطالعه، تعیین حدود دما و رطوبت بهینه رشد کرم ها و پیشرفت فرآیند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی آماده سازی شده بود.
روش تحقیق: آماده سازی به مدت ۱۸ روز صورت گرفت. در این مطالعه از کرم های گونه Eisenia Foetida استفاده شد. انجام فرآیند در محیط های کوچک به اندازه گلدان به ارتفاع ۱۵ سانتیمتر و قطر ۱۲ سانتیمتر به مدت یک ماه صورت گرفت. سه بازه دمایی ۱۵-۵، ۲۵-۱۵ و ۳۵-۲۵ درجه سانتی گراد و سه بازه رطوبتی %۵۵-%۶۵، %۶۵-%۷۵ و %۷۵-%۸۵ استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان دهنده پیشرفت هوازی فرآیند در مدت آماده سازی و رسیدن به دمای بالای ۵۵oCو کاهش در نسبت C:N می باشد. برای آنالیز آماری نتایج، از آزمون Multivariate استفاده شد که تحلیل نتایج نشان دهنده معنی دار بودن تاثیر دما و رطوبت بر نسبت C:N در فرآیند می باشد (p-value<0.05).
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که در این پسماندها در طول دوره آماده سازی با هوادهی مکانیکی و بدون اصلاح مواد اولیه می توان به شرایط هوازی لازم برای انجام فرآیند دست یافت. دمای ۲۵-۱۵ درجه سانتی گراد و رطوبت ۷۵-۶۵ درصد برای انجام فرآیند و رشد کرم ها مناسب تر می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.