ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

در این تحقیق بستنی ماستی به عنوان یک فراورده سین بیوتیک تولید شد. فرآورده های غذایی که شامل هر دو بخش پروبیوتیکی و پری بیوتیکی اند را سین بیوتیک یا غذاهای عملگرا می نامند. باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) به دو صورت آزاد و ریزپوشانی شده به بستنی ماستی اضافه گردید و قابلیت زنده مانی آن طی مدت ۶۰ روز از نگه داری در -۱۸oC مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین ترکیب پری بیوتیکی فروکتوالیگوساکارید (FOS) در سطوح مختلف (۰، ۰.۴ و ۰.۸ درصد وزنی/وزنی) در تولید بستنی ماستی استفاده شد. تعداد سلول قابل زیست در حالت آزاد در مخلوط های بستنی ماستی، با ۰، ۰.۴ و ۰.۸ درصد فروکتوالیگوساکارید به ترتیب برابر ۳.۵×۱۰۹c¦u/ml ،۳.۸×۱۰۹c¦u/ml و۳.۸×۱۰۹c¦u/ml بود که بعد از ۶۰ روز نگهداری این تعداد به ۲×۱۰۷c¦u/ml،۲.۲×۱۰۷c¦u/ml و۲.۲×۱۰۷ c¦u/ml کاهش یافت در حالی که تعداد سلول قابل زیست در حالت ریزپوشانی شده از ۷.۵×۱۰۹c¦u/ml، ۸.۹×۱۰۹c¦u/ml و ۹.۸×۱۰۹ c¦u/ml به ترتیب به ۲.۵×۱۰۹c¦u/ml ،۲.۱۳×۱۰۹c¦u/ml و ۲.۹×۱۰۹ c¦u/ml کاهش یافته بود. به طور کلی نتایج نشان دادند که ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توانسته به طور چشمگیری (۰.۰۵>p) قابلیت زنده مانی آن را در سطحی بالاتر از سطوح پیشنهادی توسط کمیته بین المللی لبنیات (۱۰۷c¦u/g) بهبود بخشد.

کلید واژه: پروبیوتیک، پری بیوتیک، ریزپوشانی، سین بیوتیک، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بستنی ماستی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.