بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه آلبالو – زرشک بر مبنای شیر سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه آلبالو – زرشک بر مبنای شیر سویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه آلبالو – زرشک بر مبنای شیر سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه آلبالو – زرشک بر مبنای شیر سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی شیر میوه آلبالو – زرشک بر مبنای شیر سویا :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۰
امروزه در دنیا رشد و پیشرفت قابل توجهی در تولید و معرفی نوشیدنی های گیاهی جدید که غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات فنولیک هستند انجام شده است به طوریکه شواهد اپیدمیولوژیکی نشان داده است که مصرف مناسب غذاها و یا نوشیدنی های غنی از ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدان ها، میزان ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی – عروقی را کاهش می دهد. در این تحقیق، پس از تهیه فرمولاسیون های شامل شیر سویا و آبمیوه مخلوط آلبالو زرشک به جهت بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیب از آزمون رادیکال آزاد (DPPH) استفاده شد. ترکیبات فنولیک نیز با روش فولین سیوکاتیو و محتوی آنتوسیانین به روش pH افتراقی و بر حسب آنتوسیانین غالب زرشک و آلبالو محاسبه گردید. همچنین میزان ویتامین ث موجود در نمونه ها توسط روش استاندارد اندازه گیری ویتامین ث در آبمیوه جات اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیشترین مهارکنندگی یا خنثی سازی رادیکال DPPH در تیمار ۲۰% شیر سویا ۸۰% آبمیوه با میانگین (%SC) به میزان (ppm) 41.88، مقدار ترکیبات فنولیک ۱۰۱۲ میلی گرم معادل اسید گالیک موجود در ۱۰۰ گرم نمونه رقیق شده، محتوای آنتوسیانین ۸۵.۷۵ (میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر) و میزان ویتامین ث ۴.۱۹۲ (میلی گرم در ۱۰۰ میلی لیتر) گزارش شد که در تیمارهای بعدی با کاهش میزان آبمیوه، کاهش این ترکیبات را داشتیم. نتیجه بررسی همبستگی نشان می دهد که ارتباط مثبت و معنی داری بین محتوی فنولیک آنتوسیانین و ویتامین ث با توانایی مهارکنندگی رادیکال DPPH وجود دارد.
کلید واژه: خصوصیات آنتی اکسیدانی و فنولیک، آلبالو، زرشک، شیر سویا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.