مقاله اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱ :

مقاله اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۱۳۰ تا ۱۳۶ منتشر شده است.
نام: اثر عصاره تام و فراکسیون های هیدرومتانولی حاصل از چای سیاه ایرانی بر استرس اکسیداتیو در رت های دیابتی نوع ۱
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دیابت
مقاله رت
مقاله چای سیاه
مقاله استرس اکسیداتیو

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استرس اکسیداتیو، آشکارا با دیابت و عوارض آن در ارتباط است. احتمالا ترکیبات موجود در چای، بافت های بدن را در مقابل آسیب های اکسیدانی محافظت می کند. بر این اساس اثر عصاره تام چای سیاه و فراکسیون های حاصل از آن بر استرس اکسیداتیو رت های دیابتی مطالعه شد.
روش ها: در این مطالعه، ۵۶ رت نر سه ماهه در محدوده وزنی ۲۵۰-۲۰۰ گرم انتخاب و به طور تصادفی به ۸ گروه ۷ تایی تقسیم و به مدت یک ماه مورد مطالعه قرار گرفتند. گروه های اول و دوم سالم غیردیابتی و بقیه گروه ها توسط استرپتوزوتوسین دیابتی شدند. به گروه های هشت گانه به ترتیب: ۱- حامل (کنترل)، ۲- عصاره تام + حامل (کنترل)، ۳- حامل (دیابتی، کنترل)، ۴- عصاره تام + حامل (دیابتی) و فراکسیون های متانولی + حامل %۲۰-۵ (دیابتی) ۶- %۴۰ (دیابتی)، ۷- %۶۰ (دیابتی)، ۸- ترکیب ۸۰ و %۱۰۰ (دیابتی) به صورت داخل صفاقی روزانه ترزیق شد. در پایان مطالعه از رت ها خون گیری و پارامترهای استرس اکسیداتیو اندازه گیری گردید و داده ها با استفاده از روش آنالیز واریانس یک طرفه و نرم افزار SPSS مورد تجریه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: در این مطالعه، عصاره تام باعث افزایش آنتی اکسیدانت تام (P=0.001)، سوپر اکسید دیسموتاز (P=0.010)، گلوتاتیون پراکسیداز (P=/000) و گلوتاتیون (P=0.002) در رت های سالم و دیابتیک و کاهش مالون دی آلدیید (P=0.01) در رت های دیابتیک شد. همچنین فراکسیون %۲۰، باعث بیشترین افزایش در میزان های تام آنتی اکسیدانت (P=0.009)، سوپراکسید دیسموتاز (P=0.002)، گلوتاتیون پراکسیداز (P=0.001) و گلوتاتیون (P=0.001) و بیشترین کاهش در میزان مالون دی آلدیید (P=/001) در رت های دیابتیک گردید.
نتیجه گیری: تجویز عصاره تام چای سیاه و فراکسیون %۲۰ حاصل از آن، بر استرس اکسیداتیو رت های دیابتیک تاثیر مثبت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.