مقاله ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران :

مقاله ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۱۸۵ تا ۱۹۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی روایی نسبی و پایایی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی برای بررسی دریافت های مواد مغذی: مطالعه قند و لیپید تهران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرسشنامه
مقاله روایی
مقاله پایایی
مقاله بررسی تغذیه ای
مقاله تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: این مطالعه به منظور ارزیابی روایی و پایایی نسبی پرسشنامه بسامد مصرف غذایی مورد استفاده در مطالعه قند و لیپید تهران انجام شد.
روش ها: ۱۳۲ نفر (۶۱ مرد و ۷۱ زن) در این مطالعه شرکت کردند. بررسـی دریافت های غذایی از طریق میـانگین ۱۲ یـادآمد خوراک ۲۴ ساعته(DR=Dietary Recall) در ۱۲ ماه متوالی جمـع آوری شد. شرکت کنندگان دو پرســشنامه ۱۶۸ موردی نیمه کمی (FFQ=Food Frequency Questionnaire) را در فاصله زمانی یک سال پر کردند. اولین یادآمد خوراک، یک ماه بعد از تکمیل FFQ1 و یادآمد آخر یک ماه قبل از تکمیل FFQ2پرسش شد. خون و نمونه های ادرار در هر فصل برای اندازه گیری مقادیر بیوشیمیایی سرم و ادرار گرفته شد.
یافته ها: ضریب همبستگی پس از تعدیل اثر سن و انرژی دریافتی بین DR و FFQ2 از ۱۴/۰ (ویتامینA ) تا ۷۱/۰ (فسفر) در مردان با میانگین r=0.53 و از ۱۱/۰ (بتاکاروتن) تا ۶۵/۰ (فیبر) در زنان با میانگین r=0.39 بود. ضریب همبستگی تکرارپذیری پس از تعدیل انرژی با میانگین r=0.59 در مردان و r=0.60 در زنان بود. میزان ضریب توافقFFQ2 و یادآمدهای غذایی ۲۴ ساعته از %۳۹۶ (ویتامین C) و %۶۸۳ (فسفر) در مردان و از %۳۹۶ (پتاسیم) تا %۵۴۱ (فیبر) در زنان به دست آمد. ضرایب همبستگی بین میزان نیتروژن و پتاسیم ادرار با پروتئین و پتاسیم دریافتی حاصل از FFQ به ترتیب ۳۶/۰ و ۳۵/۰ بودند.
نتیجه گیری: FFQ طراحی شده در مطالعه قند و لیپید تهران، روایی و پایایی نسبی قابل قبول برای بزرگسالان تهرانی داشته، ابزار مناسبی برای ارزیابی دریافت های مواد مغذی در این جمعیت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.