روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) و کاربردهای آن در تشخیص سرطان و بیماری های ژنتیکی (مقاله مروری)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) و کاربردهای آن در تشخیص سرطان و بیماری های ژنتیکی (مقاله مروری) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) و کاربردهای آن در تشخیص سرطان و بیماری های ژنتیکی (مقاله مروری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) و کاربردهای آن در تشخیص سرطان و بیماری های ژنتیکی (مقاله مروری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) و کاربردهای آن در تشخیص سرطان و بیماری های ژنتیکی (مقاله مروری) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)

تعداد صفحات :۲۲

مقدمه: بسیاری از بیماری ها و نشانگان ها ناشی از حذف ها یا دوتاشدگی های جزیی از یک ژن یا همه ژن و یا تغییرات توالی های کروموزومی ویژه ای می باشند. روش های گوناگون بسیاری مانند دو رگه سازی ژنومی مقایسه ای (CGH)، دو رگه سازی در جای فلئورسنت (FISH)، لکه گذاری ساترن، دورگه سازی پروب تکثیر شونده چندتایی (MAPH) جهت مطالعه این نقایص کروموزومی استفاده می شوند. برخی از این روش ها دارای محدودیت قدرت تفکیک بوده و قادر به یافتن حذف ها و دوتاشدگی های اگزون های انفرادی نیستند. شماری از آنها، مانند روش FISH وقت گیر بوده و یا مانند لکه گذاری ساترن نیازمند مقدار زیادی نمونه DNA هستند. روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) روشی حساس و قدرتمند بوده و به نحو گسترده در تشخیص طبی و پژوهش پیرامون شناسایی حذف ها و تکثیرهای ژنی مسبب بیماری استفاده می شود. در مقایسه با روش CGH که تغییرات تعداد نسخه (CNV) را در همه ژنوم تشخیص می دهد، روش MLPA به بررسی این تغییرات در مکان های کوچک ژنومی می پردازد. در این مقاله مروری با استفاده از ده ها منبع معتبر جدید و تجربه شخصی، با تشریح جزییات روش MLPA (و تاکید بر شماری از کاربردهای جدید آن مانند تشخیص جهش های نقطه ای، MS-MLPA و RT-MLPA) در ژنتیک بالینی و آزمایشگاه های پژوهشی، این فن قدرتمند با برخی از مهم ترین فنون مورد استفاده، مقایسه شده است. بسیاری از بیماری ها و نشانگان ها ناشی از حذف ها یا دوتاشدگی های جزیی از یک ژن یا همه ژن و یا تغییرات توالی های کروموزومی ویژه ای می باشند. روش های گوناگون بسیاری مانند دورگه سازی ژنومی مقایسه ای (CGH)، دورگه سازی درجای فلئورسنت (FISH)، لکه گذاری ساترن، دورگه سازی پروب تکثیر شونده چندتایی (MAPH) جهت مطالعه این نقایص کروموزومی استفاده می شوند. برخی از این روش ها دارای محدودیت قدرت تفکیک بوده و قادر به یافتن حذف ها و دوتاشدگی های اگزون های انفرادی نیستند.شماری از آنها، مانند روش FISH وقت گیر بوده و یا مانند لکه گذاری ساترن نیازمند مقدار زیادی نمونه DNA هستند. روش تکثیر پروب وابسته به الحاق چندتایی (MLPA) روشی حساس و قدرتمند بوده و به نحو گسترده در تشخیص طبی و پژوهش پیرامون شناسایی حذف ها و تکثیرهای ژنی مسبب بیماری استفاده می شود. در مقایسه با روش CGH که تغییرات تعداد نسخه (CNV) را در همه ژنوم تشخیص می دهد، روش MLPA به بررسی این تغییرات در مکان های کوچک ژنومی می پردازد. در این مقاله مروری با استفاده از ده ها منبع معتبر جدید و تجربه شخصی، با تشریح جزییات روش MLPA (و تاکید بر شماری از کاربردهای جدید آن مانند تشخیص جهش های نقطه ای، MS-MLPA و RT-MLPA) در ژنتیک بالینی و آزمایشگاه های پژوهشی، این فن قدرتمند با برخی از مهم ترین فنون مورد استفاده، مقایسه شده است.

کلید واژه: سرطان، آنیوپلوئیدی، بیماری های ژنتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.