مقاله بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک :

مقاله بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۹۹ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون در افراد هیپرکلسترولمیک
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیپرکلسترولمی
مقاله چربی های خون
مقاله آب پرتقال
مقاله آب گریپ فروت
مقاله کارآزمایی بالینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مداخله های تغذیه ای، یکی از روش های مهم برای کاهش چربی های خون می باشند. در این مطالعه، اثر مصرف آب مرکبات بر فراسنج های لیپیدی خون افراد مبتلا به هیپرکلسترولمی خفیف تا متوسط مورد بررسی قرار گرفت.
روش ها: در این کارآزمایی بالینی متقاطع، ۲ مرد و ۱۸ زن ۶۰-۴۵ سال با کلسترول سرمmg/dl300-200 شرکت کردندکه بطور تصادفی به دو گروه Aو B، رژیم گام ۱ کلسترول و یا رژیم گام ۱ کلسترول همراه با دریافت روزانه ۲۵۰ میلی لیتر آب مرکبات (مخلوط آب پرتقال و آب گریپ فروت به نسبت مساوی) تقسیم شدند. ۶ هفته بعد از رعایت رژیم ها، دوره استراحت به مدت ۲ هفته برقرار شد و سپس گروه ها با هم جا به جا شدند و مطالعه ۶ هفته دیگر ادامه یافت. در شروع و پایان هر مرحله از مطالعه اندازه گیری های تن سنجی، یادآمد غذایی ۲۴ ساعته، فشارخون و چربی های خون انجام گرفت.
یافته ها: مقادیر نمایه توده بدن، فشارخون سیستولیک و دیاستولیک، سطوح LDL-C , HDL-C , TG و نسبت TC/HDL-C تحت تاثیر نوع مداخله قرار نگرفتند. در حالی که تحت تاثیر نوع مداخله در سطح کلسترول تام (TC) سرم کاهش معنی دار (P=0.024) و در نسبت HDL-C/LDL-C افزایش معنی داری دیده شد (P=0.04).
نتیجه گیری: رژیم غذایی گام ۱ به اضافه آب مرکبات، موجب کاهش کلسترول تام و افزایش نسبت HDL-C/LDL-C در افراد مبتلا به هیپرکلسترولمی شد، لذا می تواند به عنوان مداخله ای موثر در بیماران مبتلا به این اختلال در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.