اثر مقیاس و نوع سامانه طبقه بندی بر نتایج نقشه برداری خاک به روش ژئوپدولوژی (مطالعه موردی: منطقه دماوند، استان تهران)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مقیاس و نوع سامانه طبقه بندی بر نتایج نقشه برداری خاک به روش ژئوپدولوژی (مطالعه موردی: منطقه دماوند، استان تهران) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مقیاس و نوع سامانه طبقه بندی بر نتایج نقشه برداری خاک به روش ژئوپدولوژی (مطالعه موردی: منطقه دماوند، استان تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مقیاس و نوع سامانه طبقه بندی بر نتایج نقشه برداری خاک به روش ژئوپدولوژی (مطالعه موردی: منطقه دماوند، استان تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مقیاس و نوع سامانه طبقه بندی بر نتایج نقشه برداری خاک به روش ژئوپدولوژی (مطالعه موردی: منطقه دماوند، استان تهران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

ژئوپدولوژی، کاربرد روشمند تجزیه و تحلیل سطوح ژئومرفیک برای نقشه برداری خاک است که عوارض طبیعی زمین را متناسب با مقیاس، در یک سامانه سلسله مراتبی، منظم و استاندارد می نماید. در این راستا تاثیر مقیاس و نوع سامانه طبقه بندی خاک بر قابلیت اعتماد نتایج روش ژئوپدولوژی مورد پژوهش قرار گرفت. برای این منظور، دو محدوده مشابه A و B پس از تهیه نقشه تفسیری اولیه منطقه ای به وسعت ۱۵۰۰ هکتار در شرق دماوند بر روی عکس های هوایی با دو مقیاس ۱:۵۵۰۰۰ و ۱:۴۰۰۰۰، انتخاب شدند. سپس، متناسب با مطالعات نیمه تفصیلی خاک، به حفر خاک رخ در هر کدام از محدوده های مشابه مورد نظر اقدام گردید. با تشریح و نمونه برداری از همه افق های پیدایشی خاک رخ های مطالعاتی و انجام آزمایش های فیزیکی و شیمیایی لازم بر روی نمونه ها، رده بندی خاک رخ ها بر اساس سامانه رده بندی آمریکایی (تا سطح فامیل) و بر مبنای سامانه طبقه بندی جهانی (تا سطح زیرواحد) نهایی گردید. نتایج، حاکی از تاثیر قابل ملاحظه مقیاس نقشه برداری بر نتایج روش ژئوپدولوژی بود، به طوری که میزان شباهت نسبی خاک های دو واحد مشابه گفته شده در مقیاس ۱:۴۰۰۰۰، همواره و در همه سطوح طبقه بندی، کمتر از مقیاس ۱:۵۵۰۰۰ بود. از سوی دیگر، سامانه رده بندی خاک آمریکایی نسبت به سامانه طبقه بندی جهانی در برآورد میزان شباهت نسبی خاک های موجود در ژئوفرم های مشابه، از هم خوانی بالاتری با روش ژئوپدولوژی برخوردار بود. به طور کلی، روش ژئوپدولوژی هنوز قادر به برآورد و تعیین تغییرات کامل خاک ها و تعریف دقیق طبیعت بی نظم و درهم آن ها نمی باشد و کارایی این روش، محدود به مقیاس های نیمه تفصیلی و کوچک تر است.

کلید واژه: برون یابی، روش ژئوپدولوژی، مقیاس، واحد های مشابه، نقشه برداری خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.