تاثیر رژیم غذایی پودر زردچوبه در کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش حرارتی در مدل جوجه


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر رژیم غذایی پودر زردچوبه در کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش حرارتی در مدل جوجه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر رژیم غذایی پودر زردچوبه در کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش حرارتی در مدل جوجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر رژیم غذایی پودر زردچوبه در کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش حرارتی در مدل جوجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر رژیم غذایی پودر زردچوبه در کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش حرارتی در مدل جوجه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: در شرایط تنش اکسیداتیو میزان تولید گونه های اکسیژن واکنش پذیر افزایش می یابد که بر تشدید بسیاری از بیماری ها مانند دیابت، التهاب مفاصل رماتیسمی و کم خونی موضعی تاثیر می گذارد. یافته های پژوهش های پیشین بیانگر نقش آنتی اکسیدانی پودر زردچوبه می باشد. این تحقیق جهت بررسی تاثیر پودر زردچوبه در جهت کاهش تنش اکسیداتیو ناشی از تنش حرارتی در جوجه های گوشتی انجام شد.روش تحقیق: در این مطالعه تجربی، ۲۶۴ قطعه جوجه یک روزه به ۳ گروه شامل گروه های تغذیه شده با جیره بدون پودر زردچوبه، سطح ۰.۴ درصد و ۰.۸ درصد پودر رزدچوبه تقسیم شد. برای ایجاد تنش اکسیداتیو از روز ۲۸ دوره پرورش تا روز چهل و دوم، درجه حرارت محیط پرورش روزانه ۵ ساعت (در ساعت ۱۱ صبح تا ۴ بعدازظهر) به ۳۳ درجه افزایش یافت. در پایان آزمایش، میزان لیپیدهای خونی و فراسنجه های آنتی اکسیدانی خون شامل فعالیت آنزیم های(GPx) Glutathione peroxidase ،(SOD) Superoxide dismutase و شاخص(TBARS) Tiobarbituric acid reaction score سرم خون ارزیابی گردید.یافته ها: نتایج بیانگر عدم تغییر تری گلیسرید و کلسترول تام تحت تاثیر جیره های آزمایشی می باشد، ولی غلظت LDL سرم در گروه تغذیه شده با ۰.۴ درصد زردچوبه (۴۶.۷±۳.۰۱) در مقایسه با گروه پایه (۵۲.۰±۲.۱۷) کاهش یافت. HDL تحت تاثیر پودر زردچوبه (۷۴.۰±۳.۸۷) در مقایسه با پایه (۶۳.۷±۲.۹۸) افزایش یافت. میزان فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز (GPx) در جوجه های تغذیه شده با پودر زردچوبه (۲۲۵.۹±۱۱.۵۲) در مقایسه با پایه (۱۸۳.۱±۸.۵۲) بهبود یافت، ولی بر فعالیت سوپراکسید دسموتاز (SOD) تاثیر معنی داری نداشت (P>0.05). پودر زردچوبه، شاخص میزان پراکسیدهای لیپیدی یا میزان مالون دی آلدئید پلاسما (TBARS) را در گروه پایه (۰.۷۶±۰.۰۰۵۲) نسبت به گروه ۰.۸ درصد زردچوبه (۰.۴۹±۰.۰۰۳۲) کاهش داد.نتیجه گیری: پودر زردچوبه به دلیل دارا بودن کورکومین، گیاه دارویی مناسبی جهت بهبود سیستم آنتی اکسیدانی بدن در شرایط تنش اکسیداتیو و درجه حرارت های بالای محیطی می باشد.

کلید واژه: پودر زردچوبه، تنش حرارتی، فراسنجه های آنتی اکسیدانی، جوجه و تنش اکسیداتیو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.