اثر کشندگی عصاره آبی و الکلی انغوزه بر کیست ژیاردیا لامبلیا در شرایط In-vitro


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کشندگی عصاره آبی و الکلی انغوزه بر کیست ژیاردیا لامبلیا در شرایط In-vitro دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کشندگی عصاره آبی و الکلی انغوزه بر کیست ژیاردیا لامبلیا در شرایط In-vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کشندگی عصاره آبی و الکلی انغوزه بر کیست ژیاردیا لامبلیا در شرایط In-vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کشندگی عصاره آبی و الکلی انغوزه بر کیست ژیاردیا لامبلیا در شرایط In-vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: ژیاردیا لامبلیا، تک یاخته عامل بیماری ژیاردیازیس، یکی از شایعترین عوامل ایجاد اسهال در سراسر دنیا و بخصوص در ایران می باشد. انغوزه، صمغ گیاهی به نام انگدان است که بومی ایران بوده و دارای خواص درمانی فراوان بخصوص در درمان بیماری های انگلی می باشد. هدف از انجام این تحقیق، بررسی اثر کشندگی عصاره آبی و الکلی انغوزه بر کیست ژیاردیا لامبلیا در شرایط In-vitro می باشد.روش تحقیق: ۵۰۰ میکرولیتر از غلظت های ۱، ۱.۲۵، ۲.۵، ۵، ۱۰ و ۲۰ میلی گرم در میلی لیتر عصاره های آبی و الکلی انغوزه با ۵۰۰ میکرولیتر از کیست های تخلیص شده ژیاردیا لامبلیا مخلوط شده و در دماهای ۴، ۲۴ و ۳۷ درجه سانتی گراد قرار داده شد. درصد کشندگی عصاره ها ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ ساعت پس از مواجهه، به وسیله رنگ آمیزی با رنگ ائوزین ۰.۱ درصد و شمارش میکروسکوپی کیست ها اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آنالیز واریانس یکطرفه، تی تست مستقل و ضریب همبستگی اسپیرمن، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بیشترین درصد کشندگی عصاره الکلی انغوزه در دمای ۳۷ درجه، در غلظت ۲۰ mg/ml و در ساعت چهارم به میزان ۱۰۰% بود، در حالی که بیشترین درصد کشندگی عصاره آبی انغوزه، در همین دما و غلظت ولی در ساعت پنجم، ۵۷.۲۳ درصد بود. بین درصد کشندگی عصاره های آبی و الکلی در همه غلظت ها، زمان ها و دماها، تفاوت معنی داری مشاهده شد(P<0.005) . اثر کشندگی هر دو عصاره به طور معنی داری با افزایش غلظت، زمان و دما افزایش یافت(P<0.0001) .نتیجه گیری: عصاره های الکلی و آبی انغوزه در شرایط In-vitro دارای اثر کشندگی بر کیست ژیاردیا لامبلیا می باشند. تاثیر کشندگی عصاره الکلی بیشتر از عصاره آبی است.

کلید واژه: انغوزه، ژیاردیا لامبلیا، کیست، اثر کشندگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.