مقایسه میزان خونریزی در اعمال شکستگی الکتیو شفت ران به دو روش استفاده از ترانگسامیک اسید و القاء هیپوتانسیون کنتروله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان خونریزی در اعمال شکستگی الکتیو شفت ران به دو روش استفاده از ترانگسامیک اسید و القاء هیپوتانسیون کنتروله دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان خونریزی در اعمال شکستگی الکتیو شفت ران به دو روش استفاده از ترانگسامیک اسید و القاء هیپوتانسیون کنتروله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان خونریزی در اعمال شکستگی الکتیو شفت ران به دو روش استفاده از ترانگسامیک اسید و القاء هیپوتانسیون کنتروله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان خونریزی در اعمال شکستگی الکتیو شفت ران به دو روش استفاده از ترانگسامیک اسید و القاء هیپوتانسیون کنتروله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیهوشی و درد

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: روش های کاهش خونریزی با تشکیل فیلد مناسب جراحی و میزان نیاز به ترانسفیوژن می تواند نتیجه عمل را ارتقاء بخشد. در این مطالعه دو روش کاهنده خونریزی با هم مقایسه شده اند.مواد و روش ها: تعداد ۶۰ نفر از بیماران کاندید عمل جراحی الکتیو شفت فمور به صورت تصادفی ساده وارد مطالعه شده و به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول تحت هیپوتانسیون کنتروله واقع شدند و گروه دوم ترانگسامیک اسید دریافت نمودند. روش بیهوشی برای همگان یکسان و جراح مشترک بود. میزان خونریزی بر مبنای مشاهده موضع عمل و شمارش تعداد گازها و مشاهده مخزن ساکشن محاسبه و مداخلات درمانی از جمله ترانسفوزیون کلوئیدها و کریستالوئیدها یا خون بر حسب ضرورت صورت می گرفت. نتایج توسط آزمون من – ویتنی مقایسه شد.یافته ها: میزان خشک بودن فیلد عمل و رضایتمندی جراح در گروه هیپوتانسیون کنتروله در ۲۳ بیمار (۷۶ درصد) خوب و در باقی موارد متوسط و در گروه ترانگسامیک اسید در ۲۱ بیمار (۷۰ درصد) خوب و در باقی موارد متوسط ارزیابی شده است. در عین حال از این نظر تفاوت معنی داری میان دو گروه دیده نشد.نتیجه گیری: هر دو روش القای هیپوتانسیون کنتروله و استفاده از ترانگسامیک اسید می توانند در کاهش خونریزی و تعبیه فیلد مناسب عمل و جلب رضایتمندی جراح موثر باشند، لیکن از این لحاظ تفاوت معنی داری میان این دو روش دیده نشد.

کلید واژه: هیپوتانسیون کنتروله، ترانگسامیک اسید، خونریزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.