مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا :

مقاله بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۴۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اصلاح قوز قرنیه با استفاده از قطعات ‏حلقوی داخل قرنیه ای فرارا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حلقه های فرارا
مقاله قوز قرنیه
مقاله توپوگرافی قرنیه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بررسی امنیت، پایداری، پیامد بینایی و توپوگرافیک قوز قرنیه با استفاده از قطعات حلقوی داخل قرنیه ای فرارا (FICRS)(ferrara intacorneal ring segments).
روش پژوهش: در این کارآزمایی بالینی، ۶۴ چشم از ۵۷ بیمار مبتلا به قوز قرنیه و دارای قرنیه شفاف که کارگذاری FICRS داشتند، پس از اخذ رضایت معتبر بررسی شدند. میزان حدت بینایی قبل از اصلاح UCVA (Uncorrected visual acuity) و پس از آن BSCVA (nest-spectacle corrected visual acuity)، عیوب انکساری، اطلاعات قرنیه ای در نتیجه اورب اسکن II و عوارض بررسی شدند.
یافته ها: میانگین (Standard deviation) SD سن بیماران ۳۲/۸±۳۹/۲۴ سال بود. بعد از متوسط زمان پیگیری هجده ماه با انحراف معیار ۴۵/۶، میانگین و انحراف معیار UCVA از ۵۳/۰±۱۴/۱ به ۴۴/۰±۴۸/۰ لوگمار (P£۰۰۰۱) و BSCVA از ۴۰/۰±۴۴/۰ به ۱۹/۰±۲۳/۰ لوگمار رسید (P£۰۰۰۱). بهبودی در نتایج اندازه گیری شده عبارت بودند از: ۴۹۰±۳۳۳(SD) دیوپتر برای معادل کروی (P£۰۰۰۱)، ۴۱۶±۳۲۴ (SD) دیوپتر برای عیب انکساری کروی (P£۰۰۰۱) و ۱۴۹±۲۳۱ (SD) دیوپتر برای عیب انکساری کروی سیلندر (P£۰۰۰۱). توپوگرافی قرنیه یکنواختی بیشتر و آستیگماتیسم کمتر قرنیه را نشان داد. بهبودی در بیشترین و کمترین قدرت دیوپتریک مرکزی قرنیه، به ترتیب (P£۰۰۳)۱۷۵±۵۹۴ (SD) و ۴۷۵±۳۳۳ (SD) دیوپتر بود (P£۰۰۰۱). همچنین کاهش معناداری در انحنای قدامی قرنیه و انحنای مناسب ترین سطح کروی (best-fit sphere) BFS خلفی دیده شد. بیرون زدگی قطعه در یک چشم (۶/۱ درصد)، قرارگیری سطحی در یک چشم (۶/۱ درصد) و عفونت قرنیه در پنج چشم (۸/۷ درصد) رخ داد.
نتیجه گیری: بعد از میانگین زمان پیگیری (هجده ماه)، کارگذاری FICRS، هم UCVA و هم BSCVA را بهبود بخشید، شیب و آستیگماتیسم قرنیه را کاهش و نظم توپوگرافیک قرنیه را افزایش داد. کارگذاری FICRS روشی است که تا مدت ها به نتایج پایدار منجر شده و نیاز به پیوند قرنیه را در بسیاری از موارد به تاخیر انداخته یا از آن جلوگیری می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.