بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل بر تجمع عناصر (Na K) زیتون رقم روغنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل بر تجمع عناصر (Na K) زیتون رقم روغنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل بر تجمع عناصر (Na K) زیتون رقم روغنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل بر تجمع عناصر (Na K) زیتون رقم روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر شوری و تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل بر تجمع عناصر (Na K) زیتون رقم روغنی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۲
شوری به عنوان قدیمی ترین مساله زیست محیطی محسوب می شود و از عوامل محدودکننده رشد گیاهان و تولید محصول است. در این پژوهش وضعیت تحمل زیتون رقم روغنی به کاربرد مقادیر زیاد کلرید سدیم در آب آبیاری و توزیع عناصر سدیم و پتاسیم در گیاه با استفاده از کاربرد تنظیم کننده های رشد گیاهی کینتین و سایکوسل مورد بررسی قرار گرفت. طرح آزمایشی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار بررسی گردید. تجمع یونهای Na ,K در اندام هوائی و ریشه مشخص گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش سطح شوری میزان تجمع سدیم (Na) افزایش و نسبت پتاسیم به سدیم (K/Na) کاهش یافت. بیشترین میزان تجمع یون سدیم در ریشه مشاهده گردید. افزایش سدیم برگ در سطح ۲۰۰ میلی مولار شوری و اندام هوائی (مجموع ساقه و برگ) در سطح ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار شوری تفاوت معنی داری با شاهد نشان داد. کاهش میزان یون پتاسیم برگ تنها در سطح ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار شوری تفاوت معنی داری در سطح ۵% داشت. کاهش نسبت پتاسیم به سدیم برگ در سطوح ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار شوری معنی دار بود. کاربرد ۲۵۰ میلی گرم در لیتر سیتوکینین در سطح شوری ۲۰۰ میلی مولار، میزان سدیم برگ را در سطح ۵% به طور معنی داری افزایش داد. از طرفی کاربرد غلظت های ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر سایکوسل در سطح شوری ۱۰۰ میلی مول پتاسیم بخش هوائی (ساقه و برگ) و در سطح شوری صفر و ۵۰ میلی مولار پتاسیم برگ را کاهش داد که در سطح ۵% به نسبت شاهد معنی دار بود.
کلید واژه: شوری، تنظیم کننده رشد، عناصر، زیتون
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.