مقاله اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت :

مقاله اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۵ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: اثر ارتعاشات حمل و نقل بر روی مدل الاستیسته هندوانه رقم ریمسون سوئیت
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هندوانه
مقاله فرکانس ارتعاش
مقاله شتاب ارتعاش
مقاله حمل و نقل
مقاله صدمات
مقاله مدول الاستیسته

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارتعاشات ناشی از حمل و نقل اثر زیادی بر روی میزان صدمات محصولات کشاورزی خصوصا میوه ها و محصولات جالیزی دارد. مدول الاستیسیته یکی از مهمترین خواص مکانیکی میوه ها است که تغییرات آن می تواند مشخص کننده میزان صدمه وارده به محصول در طی حمل و نقل باشد. در این مطالعه اثرات فرکانس ارتعاش، شتاب ارتعاش، مدت زمان ارتعاش و موقعیت قرارگیری محصول داخل مخزن، بر روی میزان صدمات وارده بر هندوانه مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا میزان فراوانی فرکانس و شتاب ارتعاش در طی حمل و نقل با کامیون در جاده اندازه گیری شد. سپس با استفاده از یک دستگاه شبیه ساز ارتعاشات در آزمایشگاه، ارتعاشات حمل و نقل شبیه سازی و اثر پارامترهای مختلف بر روی میزان صدمات بررسی شد. میزان صدمه بر مبنای اختلاف بین مدول الاستیسیته هندوانه قبل و بعد از ارتعاش، بر حسب درصد در نظر گرفته شد. با توجه به نتایج به دست آمده از اندازه گیری و آنالیز ارتعاشات حمل و نقل، فرکانسهای بین ۵-۱۰Hz و ۱۰-۱۵Hz دارای بیشترین فراوانی بودند و میانگین فرکانس های این دامنه ها به ترتیب برابر با ۷.۵Hz و ۱۳Hz بود. همچنین شتاب های بین ۰.۵-۰.۷۵g ،۰.۲۵-۰.۵g بیشترین فراوانی را داشتند و میانگین شتاب های این دامنه ها به ترتیب ۰.۳g و ۰.۷g بود که همین میانگینهای فرکانس و شتاب برای شبیه سازی ارتعاش در نظر گرفته شدند. مدت زمان ارتعاش برابر ۳۰ و ۶۰ دقیقه در نظر گرفته شد و میزان صدمات در لایه های بالایی، میانی و پایینی هندوانه در داخل مخزن اندازه گیری شد. نتایج آنالیز داده ها نشان داد که اثرات فرکانس ارتعاش، شتاب ارتعاش، زمان ارتعاش و موقعیت قرارگیری محصول داخل مخزن، که به عنوان منابع تغییرات در نظر گرفته شدند، در سطح یک درصد بر روی میزان صدمات معنی دار است. ارتعاشات با فرکانس ۷.۵g، شتاب ۰.۷g و مدت زمان ۶۰ دقیقه بیشترین صدمات را وارد کرده اند. میزان صدمات وارده بر هندوانه های واقع در لایه های بالایی مخزن بیشتر از لایه های زیرین و وسطی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.