بررسی تاثیر جنگلکاری های کاج تدا و صنوبر بر برخی خصوصیات خاک های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه فیدره لاهیجان)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر جنگلکاری های کاج تدا و صنوبر بر برخی خصوصیات خاک های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه فیدره لاهیجان) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر جنگلکاری های کاج تدا و صنوبر بر برخی خصوصیات خاک های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه فیدره لاهیجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر جنگلکاری های کاج تدا و صنوبر بر برخی خصوصیات خاک های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه فیدره لاهیجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر جنگلکاری های کاج تدا و صنوبر بر برخی خصوصیات خاک های جنگلی (مطالعه موردی: منطقه فیدره لاهیجان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جنگل ایران

تعداد صفحات :۱۶

به منظور شناخت تاثیر جنگلکاری های کاج تدا (Pinus taeda) و صنوبر (Popolus deltoids) روی برخی خصوصیات خاک جنگلی، توده های دست کاشت این گونه ها در منطقه فیدره لاهیجان با جنگل طبیعی پهن برگ کمتر دست خورده بررسی و مقایسه شد. طرح آزمایشی مورد استفاده کاملا تصادفی با سه تیمار (پوشش گیاهی) و پنج تکرار بود. برای هر تیمار پنج پلات ۵۰۰ متر مربعی در منطقه انتخاب و در هر پلات نیز پنج درخت به طور تصادفی انتخاب و از خاک اطراف آنها از عمق ۲۰-۰ سانتی متری نمونه برداری صورت گرفت. برخی خصوصیات خاک شامل اسیدیته، مقدارهای کربن آلی، فسفر، پتاسیم، کلسیم+منیزیم، بافت خاک، وزن مخصوص ظاهری و تنفس زی توده میکروبی اندازه گیری شد. بر اساس نتایج، کشت کاج تدا در مقایسه با صنوبر موجب افزایش وزن مخصوص ظاهری خاک و صنوبر کاری در مقایسه با دیگر گونه های درختی، موجب افزایش معنی دار pH و فسفر در دسترس خاک شد. مقدار کاتیون های بازی در خاک زیر کشت صنوبر با خاک جنگل طبیعی و مقدار کربن آلی در هر سه نوع پوشش، اختلاف معنی داری نداشت. تنفس زی توده میکروبی در خاک جنگل های طبیعی بیشتر بود که در مقایسه با تیمارهای کاج تدا و صنوبر تفاوت معنی داری دارد. در این تحقیق مشاهده شد که درختان صنوبر طی این مدت توانستند تا حدی موجب بهبود شاخص های حاصلخیزی خاک شوند.

کلید واژه: جنگلکاری، کاج تدا، صنوبرکاری، خواص خاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.