تاثیر اسیدهای آلی بر افزایش قابلیت جذب و برداشت فسفر از ریزوسفر گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسیدهای آلی بر افزایش قابلیت جذب و برداشت فسفر از ریزوسفر گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسیدهای آلی بر افزایش قابلیت جذب و برداشت فسفر از ریزوسفر گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسیدهای آلی بر افزایش قابلیت جذب و برداشت فسفر از ریزوسفر گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسیدهای آلی بر افزایش قابلیت جذب و برداشت فسفر از ریزوسفر گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۰

اسیدهای آلی نظیر اسید سیتریک و اسید اگزالیک در واکنشهای ریزوسفر خاک به ویژه در جذب عناصر غذایی نقش مهمی را ایفا می کنند. این تحقیق در سال ۱۳۸۲ به منظور بررسی تاثیر نوع و غلظت های موثر اسید در واکنش های ریزوسفر گندم (Triticum aestivum L.) و تاثیر آنها بر جذب ۳۳P به وسیله ریشه گندم و انتقال آن به اندام های هوایی گیاه انجام گرفت. به این منظور گیاه گندم در محفظه کوچک ریزوسفری محتوی خاک (microcosm) کشت گردید. ریشه به تدریج در لایه های خاک نشان دار شده با KH233PO4 نفوذ کرد. چهل و هشت ساعت بعد از نشان دار کردن خاک، سیترات و اگزالات در دو شکل یونی با غلظت های ۱ و ۱۰ میلی مولار به داخل محفظه ریزوسفر تزریق شدند و این عمل روزی یکبار، به مدت چهار روز از همان منفذ ادامه یافت. نتایج حاصل نشان داد اسید اگزالیک جذب فسفر ۳۳P را توسط گیاه به میزان چند برابر افزایش داد ولی اسید سیتریک تاثیر چندانی بر افزایش یا کاهش جذب ۳۳P نداشت. سرعت معدنی شدن اسید سیتریک در ریزوسفر بیشتر از اسید اگزالیک بود و به نظر می رسد که معدنی شدن سریع اسید سیتریک مانع از افزایش جذب ۳۳P به وسیله سیترات گردید، لذا اسید سیتریک در جذب ۳۳P به وسیله گندم اثری نداشت. در نتیجه می توان اظهار داشت که اسیدهای آلی سرعت آزادسازی ۳۳P از کانی ها را در ریزوسفر افزایش داده و جذب این عنصر به وسیله گندم را تسهیل می کنند. این تاثیر به نوع اسید آلی بستگی دارد.

کلید واژه: سیترات، اگزالات، آزاد سازی، فسفر، گندم، ریزوسفر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.