بررسی رفتار پسیواسیون نمونه های عملیات حرارتی شده برنز آلومینیوم نیکل دار (C95520) توسط تکنیک های پلاریزاسیون خطی (LPR)، امپدانس (EIS) و نویز الکتروشیمیایی (ZRA)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار پسیواسیون نمونه های عملیات حرارتی شده برنز آلومینیوم نیکل دار (C95520) توسط تکنیک های پلاریزاسیون خطی (LPR)، امپدانس (EIS) و نویز الکتروشیمیایی (ZRA) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار پسیواسیون نمونه های عملیات حرارتی شده برنز آلومینیوم نیکل دار (C95520) توسط تکنیک های پلاریزاسیون خطی (LPR)، امپدانس (EIS) و نویز الکتروشیمیایی (ZRA)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار پسیواسیون نمونه های عملیات حرارتی شده برنز آلومینیوم نیکل دار (C95520) توسط تکنیک های پلاریزاسیون خطی (LPR)، امپدانس (EIS) و نویز الکتروشیمیایی (ZRA)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار پسیواسیون نمونه های عملیات حرارتی شده برنز آلومینیوم نیکل دار (C95520) توسط تکنیک های پلاریزاسیون خطی (LPR)، امپدانس (EIS) و نویز الکتروشیمیایی (ZRA) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش نفت

تعداد صفحات :۲۱

دراین مقاله از آلیاژ برنز آلومینیم نیکل دار (C95520) که تحت عملیات حرارتی قرارگرفته به مدت۷۵ روز و در تماس با آب دریا قرار داشت، استفاده گردید. بررسی های متالوگرافی بر روی نمونه های مرجع و عملیات حرارتی شده، پس از تماس با آب دریا انجام گرفت، تا میکروساختار آنها توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی مجهز به سیستم آنالیزعنصری x- ray مطالعه شود. جهت تعیین مقاومت لایه پسیو تشکیل شده بر روی سطوح نمونه ها، از روش پیشرفته و نوین نویز الکترو شیمیایی با استفاده از دستگاه آمپرمتر با مقاومت صفر به همراه روش های الکتروشیمیایی پلاریزاسیون خطی و طیف سنجی آمپدانس استفاده گردید. با توجه به پتانسیل های پسیواسیون ناشی از منحنی های پلاریزاسیون و مقاومت های پسیواسیون حاصل از منحنی های نایکویست، این نتیجه حاصل گردید که نمونه هدف، تحت تاثیر پلاریزاسیون غلظتی قرار داشته است. نمونه هدف با کدگذاری عدد ۱۴ مشخص شده بود که در دمای ۶۷۵oC برای مدت ۴۵ دقیقه عملیات حرارتی گردیده و در دمای اتاق، نرماله شده بود. میزان پایین شروع پتانسیل پسیواسیون برای نمونه هدف، نشان دهنده شرایط بهتر آن از نقطه نظر پسیو شدن است. آنالیز داده های نویز الکتروشیمیایی توسط ارزیابی و مقایسه ۴۰ داده از نویز جریان و پتانسیل اندازه گیری شده نمونه های در تماس با آب دریا برای ۷۵ روز، نشان داد که جریان خوردگی مربوط به نمونه مرجع دو برابر جریان نمونه هدف بوده است. با توجه به تصاویر ماکروسکوپی نمونه ها، مشخص گردید که مناطق پرلیتی در نمونه هدف، بسیار کمتر از مناطق مشابه در نمونه مرجع خورده شده بود. بررسی های بیشتر نشان داد که خوردگی در کلیه نمونه ها در فازهای انتخابی به صورت خوردگی حفره ای اتفاق افتاده بود.

کلید واژه: امپدانس الکتروشیمیایی، پلاریزاسیون خطی، نویز الکتروشیمیایی، رفتار پسیواسیون، خوردگی حفره ای، آب دریا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.