بررسی و مقایسه شاخص های عملکردی بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با حدود مورد انتظار شاخص- سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه شاخص های عملکردی بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با حدود مورد انتظار شاخص- سال ۱۳۸۸ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه شاخص های عملکردی بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با حدود مورد انتظار شاخص- سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه شاخص های عملکردی بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با حدود مورد انتظار شاخص- سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه شاخص های عملکردی بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) با حدود مورد انتظار شاخص- سال ۱۳۸۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیمارستان

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: وجود شاخص های گوناگون آماری باعث اندازه گیری میزان کارایی موسسات بهداشتی ودرمانی بوده و می تواند به عنوان راهبردی دقیق، موانع و مشکلات را از سرراه توسعه خدمات درمانی بردارد. این مطالعه با هدف ارزشیابی شاخص های عملکردی بخش زنان وزایمان انجام شده است.مواد و روش ها: این مطالعه یک پژوهش توصیفی و مقطعی است که در بخش زنان و زایمان بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) انجام شده است. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه و فرمهای آماری و روش گردآوری داده ها از طریق تکمیل پرسشنامه، فرمهای آماری، مشاهده مستقیم و مصاحبه بوده است. برای تعیین روایی شاخص ها از تکنیک دلفی و برای پایایی روش از پرسشنامه های استاندارد استفاه و با مقیاس لیکرت مقایسه داده ها انجام شده است.نتایج: شاخصهای ضریب اشغال تخت (۶۳%)، فاصله گردش تخت (۵)، متوسط طول اقامت (۴ روز)، سرانه بیمار به ازای هر پرستار (۱۹)، سرانه آموزش ضمن خدمت کادر (۱۰)، تعداد کادر خدماتی به ازای تخت فعال (۱ به ۱۲)، تعداد کادر مامایی به ازای تخت زایمان (۰)، رضایتمندی کادر (۵۰.۹%) و بیمار (۸۹%) امتیاز بخش از حدود مورد انتظار پایین تر است. شاخص های هم اتاقی مادر و نوزاد (۱۰۰%)، تغذیه باشیرمادر (۱۰۰%)، دسترسی به اطلاعات بیمار از HIS (100%)، دسترسی به داروهای اورژانسی و هتلینگ (۱۰۰%)، برگزاری راندها و گزارشات صبحگاهی (۱۰۰%)، متوسط زمان پذیرش بیمار در بخش (حدود ۳۰ دقیقه)، میزان فوت نوزاد و مادر به کل زایمان ها (صفر) و درصد بیماران آموزش دیده (۱۰۰%) در حد مورد انتظار بود. شاخص های سرانه متخصص به ازای تخت فعال (۱ به ۷) و نسبت سزارین به کل زایمانها (۶۷%) از حد مورد انتظار بالاتر بود.نتیجه گیری: شاخص ها، عملکرد بیمارستان را در زمینه های گوناگون نشان می دهند. بنابراین توجه همه جانبه به این نشانگرها ضروری است که باید به طور منظم در دوره های زمانی مشخص مورد بررسی و مقایسه قرار گیرند. یافته های این مطالعه نشان داد که تعدادی از شاخص های عملکردی در وضعیت مطلوبی قرار ندارند و نیاز به ارزیابی و انجام اقدام اصلاحی در جهت بهبود وضعیت این شاخص ها و به تبع آن بهبود وضعیت عملکرد بخش می باشد.

کلید واژه: شاخص عملکردی، حدود مورد انتظار، استاندارد، بخش زنان و زایمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.