بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss) و نیسین بر کنترل کیفیت فیله های سبک شور ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۴
مقدمه: گیاه آویشن شیرازی از گیاهان دارویی در طب سنتی ایران بوده و بررسی اثرات ضد باکتریایی آن در زمینه مواد غذایی بر روی باکتری های بیماری زای مهمی که از عوامل مسمومیت های غذایی رایج هستند، لازم و ضروری به نظر می رسد. نیسین نیز نوعی باکتریوسین است که از فعالیت باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس استحصال می شود و امروزه به عنوان یک نگهدارنده طبیعی در برخی مواد غذایی استفاده می شود.هدف: این مطالعه به منظور ارزیابی اثرات نگهدارندگی اسانس آویشن شیرازی و نیسین بر فاکتورهای کنترل کیفی فیله های سبک شور شده ماهی کپور نقره ای می باشد.روش بررسی: اثرات اسانس آویشن شیرازی در غلظت های مختلف (صفر، ۰.۰۴۵، ۰.۱۳۵، ۰.۴۰۵ و ۰.۸۱۰ درصد) و نیسین (صفر، ۰.۲۵ درصد) بر مدت زمان نگهداری فیله های سبک شور شده ماهی کپور نقره ای در شرایط یخچالی نامناسب (دمای ۱۰ درجه سانتی گراد) از طریق سنجش میزان بار میکروبی، pH، TVN،TBARS و Peroxide value انجام گرفت.نتایج: نتایج نشان داد که در مقایسه با گروه کنترل، استفاده از غلظت های بالای اسانس آویشن (۰.۱۳۵، ۰.۴۰۵ و ۰.۸۱۰ درصد) و نیسین (۰.۲۵ درصد) دارای تاثیر معنی دار بر افزایش مدت زمان نگهداری فیله های ماهی سبک شور بوده است (p<0.05).نتیجه گیری: این مطالعه نشان می دهد که اسانس آویشن شیرازی و نیسین دارای اثرات بازدارندگی بر رشد میکروب ها و به عنوان نگهدارنده طبیعی در ماهی شور می تواند مورد توجه قرار گیرد. همچنین از فاکتورهای شیمیایی مورد بررسی،TVN بهترین فاکتور کنترل کیفیت در مطالعه حاضر می باشد.
کلید واژه: کنترل کیفیت، فیله ماهی سبک شور، کپور نقره ای، اسانس آویشن شیرازی، نیسین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.