تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی، ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی، ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی، ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی، ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی، ویتامین E و چربی در جیره غذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخم گذار تحت شرایط تنش حرارتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۲
مقدمه: عصاره الکلی گیاه آویشن باغی فعالیت ضدمیکروبی و اثر ضد اکسیدانی دارند، مصرف آن موجب کاهش کلسترول خون شده تقویت سیستم ایمنی و در نتیجه موجب بهبود عملکرد شود.هدف: هدف این آزمایش به منظور بررسی اثر عصاره الکلی گیاه آویشن باغی و ویتامین E بر میزان کلسترول سرم و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی تحت شرایط تنش حرارتی انجام گرفت.روش بررسی: این آزمایش به مدت شش هفته با استفاده از ۱۰۸ قطعه مرغ تخم گذار ۴۵ هفته واریته «لوهمن لایت « به صورت آزمایش فاکتوریل ۳×۲×۲ در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی انجام شد. تیمارها شامل دو دمای خنک و گرم تناوبی، دو نوع چربی اشباع و غیراشباع و سه تیمار افزودنی شامل گروه شاهد (بدون افزودنی)، ویتامین E و عصاره آویشن باغی بودند.نتایج: نتایج نشان داد میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ تحت تاثیر دمای محیطی بالا به طور معنی داری افزایش یافته است (p<0.05). چربی اشباع نیز به طور معنی داری سطح کلسترول زرده را افزایش داد. در حالی که، تیمار آویشن کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ را کاهش داد (p<0.05). به علاوه، دما تاثیر معنی داری بر تیتر آنتی بادی اولیه و ثانویه داشت (p<0.05). همچنین، در نوبت دوم تزریق SRBC آویشن بیشترین تاثیر معنی دار را بر افزایش تولید آنتی بادی داشت (p<0.05).نتیجه گیری: ترکیبات فنولیکی موجود در عصاره آویشن موجب کاهش کلسترول و بهبود عملکرد سیستم ایمنی به خصوص در شرایط تنش گرمایی که سیستم ایمنی ضعیف است، می شود.
کلید واژه: تنش حرارتی، سیستم ایمنی، کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ، عصاره آویشن باغی، ویتامین E
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.