مقاله مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس :

مقاله مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۷ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زایمان زودرس
مقاله نیفیدیپین
مقاله سولفات منیزیم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: زایمان زودرس یکی از علل عمده مرگ و میر و معلولیت های پری ناتال است. درمان زایمان زودرس و به تعویق انداختن زایمان سبب افزایش بقای نوزاد و بهتر شدن کیفیت زندگی وی و کاهش هزینه های لازم برای مراقبت و درمان نوزادان نارس می شود. این مطالعه با هدف مقایسه اثر نیفیدیپین و سولفات منیزیم در متوقف کردن زایمان زودرس و نیز مقایسه عوارض جانبی و هزینه درمان این دو دارو با یکدیگر صورت گرفته است.
روش کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی بر روی ۸۰ خانم باردار تک قلو با سن حاملگی ۲۶ تا ۳۴ هفته با تشخیص زایمان زودرس (انقباضات منظم رحمی با فواصل کمتر از ۱۰ دقیقه همراه با دیلاتاسیون و افاسمان سرویکس که به استراحت در بستر و مایع درمانی و پتیدین عضلانی پاسخ نداده بودند) مراجعه کننده به کلینیک زنان بیمارستانهای امام رضا (ع) و قائم (عج) مشهد، از دی ماه ۱۳۸۶ تا دی ماه ۱۳۸۷ انجام شد. بیماران در دو گروه درمانی نیفیدیپین خوراکی و سولفات منیزیم وریدی قرار گرفت و نتایج تاثیر این دو دارو مورد مقایسه قرار گرفتند.
یافته ها: بر اساس محاسبات آماری بین میزان پاسخ دهی به توکولیتیک در دو گروه طی ۴۸ ساعت و ۷ روز از شروع درمان تفاوت معنی داری وجود نداشت (p=0.494). اما میزان عوارض جانبی مادری درگروه نیفیدیپین به طور معنی داری کمتر از گروه سولفات منیزیم بود (p=0.003). برآورد هزینه متوسط دارو برای هر بیمار در گروه سولفات منیزیم حدود ۱۳ برابر گروه نیفیدیپین بود که اختلاف دو گروه از این نظر معنی دار می باشد (p=<0.001). داده ها پس از جمع آوری با استفاده از آزمونهای آماری t و کای اسکوئر مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج حاصل از این مطالعه می توان نتیجه گرفت که نیفیدیپین می تواند با توجه به اثر بخشی خوب، عوارض جانبی ناچیز، قیمت مناسب و روش مصرف آسان به عنوان یک توکولیتیک، جایگزین مناسبی برای سولفات منیزیم در درمان زایمان زودرس باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.