بررسی اثر داروی آرتمتر بر مرگ سلولی پروماستیگوت های سویه ایرانی (MRHO/IR/75/ER) انگل لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر داروی آرتمتر بر مرگ سلولی پروماستیگوت های سویه ایرانی (MRHO/IR/75/ER) انگل لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر داروی آرتمتر بر مرگ سلولی پروماستیگوت های سویه ایرانی (MRHO/IR/75/ER) انگل لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر داروی آرتمتر بر مرگ سلولی پروماستیگوت های سویه ایرانی (MRHO/IR/75/ER) انگل لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر داروی آرتمتر بر مرگ سلولی پروماستیگوت های سویه ایرانی (MRHO/IR/75/ER) انگل لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۲

هدف: لیشمانیوز یکی از مهم ترین عوامل میرایی و ناخوشی در چندین کشور و از معضلات مهم مناطق اندمیک از جمله ایران است. در درمان لیشمانیوز همواره اهدافی همچون به حداقل رساندن دوره بیماری و باقی نگذاشتن اثری از جوشگاه در محل ایجاد زخم مد نظر بوده است. آرتمیزینین و مشتقات آن از مهم ترین داروهای ضد مالاریایی است. یکی از مشتقات آرتمیزینین، آرتمتر است. دانشمندان بر این باورند که عمل قدرتمند آرتمتر علیه انگل ها به دلیل حضور پل اندوپراکسید است. با توجه به مشکلات روش های درمانی لیشمانیوز در این تحقیق اثر داروی آرتمتر در درمان لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی مطالعه شد.مواد و روش ها: پس از تکثیر انگل در محیط اختصاصی NNN و RPMI میزان کشندگی و توقف رشد و تکثیر پروماستیگوت ها توسط داروی آرتمتر با غلظت های مختلف ۵ و ۱۰ و ۲۵ و ۵۰ و ۱۰۰ میکروگرم بر میلی لیتر و همچنین مرگ برنامه ریزی شده سلول ها به وسیله فلوسایتومتری و DNA Ladder ارزیابی شد.نتایج: بر اساس نتایج به دست آمده، غلظت مهارکنندگی آرتمتر (IC50)،۲۵ میکروگرم بر میلی لیتر شد. میزان مرگ برنامه ریزی شده پروماستیگوت به وسیله استفاده از غلظت ۲۵ میکروگرم بر میلی لیتر آرتمتر با روش فلوسایتومتری ۴۲.۲۸ درصد شد. نتایج تکه تکه شدن DNA سلول های پروماستیگوت انگل لیشمانیا ماژور در مواجه با آرتمتر نشان داد که مواجه پروماستیگوت ها با غلظت ۲۵ میکروگرم در میلی لیتر موجب قطعه قطعه شدن DNA می شود.نتیجه گیری: با استفاده از فناوری های مختلف فلوسایتومتری و DNA Ladder اثر داروی آرتمتر بر مرگ سلولی سویه ایرانی لیشمانیا ماژور اثبات شد.

کلید واژه: لیشمانیا ماژور، آرتمتر، مرگ برنامه ریزی شده سلولی، فلوسایتومتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.