پهنه بندی اکولوژیکی کشاورزی با استفاده از سنجش از دور و سامانه های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در منطقه تاکستان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی اکولوژیکی کشاورزی با استفاده از سنجش از دور و سامانه های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در منطقه تاکستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی اکولوژیکی کشاورزی با استفاده از سنجش از دور و سامانه های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در منطقه تاکستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی اکولوژیکی کشاورزی با استفاده از سنجش از دور و سامانه های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در منطقه تاکستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی اکولوژیکی کشاورزی با استفاده از سنجش از دور و سامانه های اطلاعات جغرافیایی (GIS) در منطقه تاکستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

استفاده درست و بهینه از اراضی نیازمند ارزیابی دقیق منابع اکولوژی کشاورزی می باشد. در این تحقیق به منظور تعیین نواحی جغرافیائی همگن اکولوژی کشاورزی، تصاویر ماهواره ای و سامانه های اطلاعات جغرافیایی که تامین کننده افق و ابعاد جدیدی برای پایش موثر و مدیریت منابع اراضی می باشد، به کار گرفته شد. و سعی می شود با تلفیق روشها و ابزارهای جدید، توسعه کاربری پهنه بندی اکولوژی کشارزی را در منطقه تاکستان نشان داد. پهنه های اکولوژیکی کشاورزی مطابق روش FAO صورت گرفت و پس از پهنه بندی اقلیمی_ کشاورزی و پهنه بندی ادافیکی_ کشاورزی، در نهایت، ۲۷ واحدهای اکولوژیکی- کشاورزی تعیین شد. کلاسهای تناسب اراضی، میزان پتانسیل تولید و میزان تولید در هر یک از پهنه ها برای محصولات گندم، جو، ذرت دانه ای و یونجه محاسبه گردید. محدودیتهای موجود عمدتا شامل محدودیتهای توپوگرافی در بخشهای غربی و محدودیتهای شوری و قلیائیت در قسمتهای شرقی منطقه مورد مطالعه می باشد. در این بررسی پهنه شماره یک بیشترین حاصلخیزی و پهنه شماره ده کمترین حاصلخیزی را دارا ست. در نهایت مقایسه ای بین کاربری فعلی که از پردازش تصاویر ماهواره IRS تهیه شد. با پتانسیل هر یک از پهنه ها برای کاربری کشت آبی و دیم و مشاهده عدم تطابق کاربری های موجود با پتانسیل اراضی در برخی از پهنه ها اهمیت هر چه بیشتر برنامه ریزی کاربری اراضی در منطقه مورد مطالعه و سایر مناطق آشکار تر می شود.

کلید واژه: سنجش از دور، نقشه خاک، تاکستان، پهنه بندی اکولوژی کشاورزی، تناسب اراضی، GIS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.