بررسی آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پایش

تعداد صفحات :۸

این مطالعه با هدف تعیین آگاهی و عملکرد مصرف کنندگان در مورد برچسب های مواد غذایی در شهر تهران در سال ۸۸-۱۳۸۷ انجام شده است. در این بررسی توصیفی تحلیلی مقطعی، ۲۱۲۳ نفر با روش نمونه گیری خوشه ای و بطور تصادفی از فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران انتخاب شدند. برای هر یک از آن ها پرسشنامه مربوط به وضعیت دموگرافیکی و میزان آگاهی و عملکردشان در مورد برچسب های مواد غذایی تکمیل شد. نتایج نشان داد که محدوده سنی افراد مورد مطالعه ۱۶-۶۵ سال بوده و اکثریت آن ها در رده سنی ۴۰-۲۰ سال قرار داشتند. حدود ۶۰ درصد افراد مورد بررسی زنان، ۸۰ درصد آنان متاهل و دارای مدرک دیپلم و بالاتر از آن بودند. درصد بالایی از مصرف کنندگان (۴۴.۲ درصد) در پایین ترین دسته بندی امتیاز آگاهی در مورد اطلاعات درج شده بر روی بسته های مواد غذایی قرار داشتند. ۸۲.۸ درصد از نمونه ها اظهار داشتند که هنگام خرید، برچسب مواد غذایی را می خوانند. یافته ها حاکی از رضایت مندی حدود نیمی از مصرف کنندگان از خوانا بودن و مناسب بودن محل درج تاریخ تولید و انقضاء بسته های مواد غذایی بود. اما بیشتر از نیمی از مصرف کنندگان به ناخوانا بودن، نامناسب بودن محل درج و نامفهوم بودن اطلاعات تغذیه ای درج شده بر روی بسته های مواد غذایی اشاره کردند. نتایج مطالعه حاضر نشان دهنده تاثیر آگاهی افراد بر استفاده از برچسب های مواد غذایی بود. به طوریکه افراد موجود در طبقه بندی بالاتر امتیاز آگاهی در مقایسه با افرادی که در پایین ترین طبقه بندی امتیاز آگاهی بودند به هنگام خرید، بیشتر به برچسب مواد غذایی توجه می کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که سطح آگاهی مردم در ارتباط با اطلاعات موجود بر روی برچسب های مواد غذایی بسیار پایین است و با توجه به تاثیر بالای آگاهی بر عملکرد تغذیه ای افراد که در مطالعه حاضر نیز مشهود بود، آموزش تغذیه طولانی مدت، به علاوه آموزش تفسیر اطلاعات درج شده بر روی برچسب های مواد غذایی و اهمیت استفاده از آن به منظور انتخاب صحیح مواد غذایی در جهت کاهش ابتلا به بیماری های تغذیه ای ضروری است.

کلید واژه: آگاهی، عملکرد، برچسب مواد غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.