مقاله بررسی همبستگی و روابط عملکرد پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی و فیزیولوژیکی ارقام گندم با استفاده از تجزیه علیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی همبستگی و روابط عملکرد پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی و فیزیولوژیکی ارقام گندم با استفاده از تجزیه علیت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی همبستگی و روابط عملکرد پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی و فیزیولوژیکی ارقام گندم با استفاده از تجزیه علیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی همبستگی و روابط عملکرد پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی و فیزیولوژیکی ارقام گندم با استفاده از تجزیه علیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی همبستگی و روابط عملکرد پروتئین دانه با برخی از صفات مهم زراعی و فیزیولوژیکی ارقام گندم با استفاده از تجزیه علیت :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

با وجود وجه فراوان به اصلاح و معرفی ارقام با عملکرد بالا به عنوان هدف اصلی در اصلاح گندم، کیفیت محصول نیز از اهمیت وافری برخوردار است. لذا بهمنظور بررسی روابط، مسیر و میزان ارتباط برخی صفات زراعی، مورفولوژی فیزیولوژیک گندم با عملکرد پروتئین، عملکرد دانه و درصد پروتئین، صد رقم گندم در آزمایش آلفا لاتیس با ۲ تکرار در مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال بذر بررسی شد. ضرایب همبستگی ساده، ارتباط عملکرد دانه با شاخص برداشت، وزن سنبله و تعداد دانه در سنبله، عملکرد پروتئین با عملکرد دانه و همچنین شاخص برداشت، وزن خشک و جرم واحد طول پدانکل را با درصد پروتئین دانه نشان داد. در تجزیه علیت، ارتباط مستقیم مثبت بین عملکرد دانه یا عملکرد پروتئین به دست آمد. شاخص برداشت، تعداد سنبله در متر مربع، وزن سنبله، تعداد دانه در سنبله و وزن خشک اثر مستقیم مثبت و ارتفاع بوته منفی بر عملکرد دانه داشتند. اثر غیرمستقیم منفی عملکرد دانه از طریق درصد پروتئین بر عملکرد پروتئین منطبق با همبستگی ها بود. همبستگی منفی عملکرد دانه و درصد پروتئین امکا افزایش عملکرد پروتئین را همزمان توسط این صفات بر هم زده، ولی اثر بالای عملکرد دانه اصلاحگران را به سمت بهبود عملکرد پروتئین از طریق عملکرد دانه رهنمود می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.