مقاله بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد :

مقاله بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین ۱۳۸۹ در مجله دانشکده پزشکی اصفهان از صفحه ۳۴ تا ۳۹ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کوتاهی قد
مقاله کودکان
مقاله کمبود هورمون رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: کمبود هورمون رشد از علل مهم کوتاهی قد در کودکان است که در صورت تشخیص زودرس قابل درمان می باشد. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد انجام شد.
روش ها
: در یک مطالعه توصیفی مقطعی، تمامی کودکان کوتاه قد ارجاع شده به درمانگاه غدد بیمارستان گلستان اهواز طی سال های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۵، به شرط قد زیر صدک ۳ برای سن و جنس، نداشتن بیماری زمینه ای توجیه گر علت و طبیعی بودن بررسی های اولیه، تحت تست تحریکی استاندارد هورمون رشد قرار گرفتند. حداکثر میزان هورمون پس از تحریک کمتر از ۱۰ ng/ml در دو تست مجزا، کمبود هورمون رشد تلقی شد.
یافته ها: از ۲۰۲ مورد در سنین ۱ تا ۱۵ سال با میانگین ۱/۹ سال، ۲۴ نفر (۸/۱۱ درصد ) کمبود هورمون رشد داشتند. در موارد مبتلا نسبت پسر به دختر ۴/۲ به ۱ بود. اندکس انحراف معیار از میانگین قدی (SDS) در ۷۵ درصد این کودکان ۳- بود و ۲/۷۹ درصد صدک وزنی بالاتر یا مساوی ۱۰ داشتند که در مقایسه با کودکان کوتاه قد بدون کمبود هورمون رشد، تفاوت معنی دار بود (P<0.001).
نتیجه گیری: فراوانی کمبود هورمون رشد در کودکان کوتاه قد در این مطالعه در مقایسه با مطالعات مشابه میزان متوسطی را نشان داد. در کودکان با میانگین قدی ۳- و صدک وزن ۱۰، کمبود هورمون رشد باید بیشتر مد نظر قرار گیرد. با توجه به میانگین سنی به نسبت بالای مراجعه کنندگان، تاکید بر ارجاع به موقع ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.