مقاله واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا :

مقاله واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۱۲ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: واسنجی ضریب شاخص حداکثر ذخیره و شماره منحنی مدل SCS در حوزه های آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله روانآب سطحی
مقاله مدل SCS
مقاله هدر رفت اولیه
مقاله شماره منحنی
مقاله امامه
مقاله کسیلیان
مقاله درجزین
مقاله خانمیرز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور برآورد روانآب در حوزه های آبخیز، روش های تجربی و غیر مستقیم متعددی هم چون SCS ابداع شده است. عموما استفاده از این مدل ها در خارج از مناطق تهیه آنها با خطا همراه بوده و لذا بررسی کاربرد و واسنجی آنها ضروری است. به این منظور رگبارهای واجد اطلاعات هم زمان بارش- روانآب چهار حوزه آبخیز امامه، کسیلیان، درجزین و خانمیرزا انتخاب و مقدار روانآب ناشی از هر رگبار پس از تعیین ویژگی های گوناگون آنها و نقشه شماره منحنی حوزه های آبخیز برآورد و با مقادیر مشاهداتی مقایسه شد. نتایج بدست آمده از کاربرد مدل بدون واسنجی نشان دهنده تطابق ضعیف روانآب های مشاهداتی و برآورد شده در تمامی حوزه های آبخیز بوده است. به منظور بهبود این وضعیت، ضریب شاخص حداکثر ذخیره مدل و همچنین مقادیر شماره منحنی واسنجی و با لحاظ مقادیر جدید بار دیگر روانآب با استفاده از مدل برآورد و با روانآب های مشاهداتی مقایسه شد. نتایج کاربرد مدل واسنجی شده دلالت بر عدم کارآیی مدل یاد شده در برآورد روانآب در حوزه های آبخیز کسیلیان و درجزین و توانایی آن در برآورد روانآب در حوزه های آبخیز امامه و خانمیرزا به ترتیب با ضریب تبیین ۰۹۲۱ و ۰۹۱۴ داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.