تاثیر گوش بند و چشم بند بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در بخش CCU (بیمارستان نظامی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر گوش بند و چشم بند بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در بخش CCU (بیمارستان نظامی) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر گوش بند و چشم بند بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در بخش CCU (بیمارستان نظامی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر گوش بند و چشم بند بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در بخش CCU (بیمارستان نظامی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر گوش بند و چشم بند بر کیفیت خواب بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در بخش CCU (بیمارستان نظامی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : روانشناسی نظامی

تعداد صفحات :۱۸

مقدمه: خواب یکی از نیازهای اساسی انسان بشمار می رود. محرومیت از خواب اثرات سوء متعددی بر جسم و روان انسان به جای می گذارد. عوامل متعددی باعث اختلال خواب بیماران بستری در بخش می شود. یکی از این عوامل سر و صدا و نور بخش می باشد. بنابراین با توجه به اهمیت خواب از نظر روان شناسی جهت بیماران بستری در بخش مراقبت ویژه قلب، برآورده ساختن این نیاز اساسی با استفاده از گوش بند و چشم بند ضروری به نظر می رسد. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر گوش بند و چشم بند بر کیفیت خواب بیماران بستری در بخش مراقبت ویژه قلب در یک بیمارستان نظامی بوده است.روش: در این مطالعه کارآزمایی بالینی دو گروهی شاهددار، ۶۰ بیمار سندرم کرونری حاد به روش غیراحتمالی مبتنی بر هدف انتخاب و با روش تخصیص تصادفی در دو گروه آزمون و شاهد توزیع و مورد مطالعه قرار گرفتند. در گروه آزمون مداخله گوش بند و چشم بند از شب دوم بستری در هر شب (به مدت سه شب) انجام گرفت و با استفاده از پرسشنامه کیفیت خواب پیترزبرگ کیفیت خواب قبل و پایان مدت بستری مورد ارزیابی قرار گرفت. سپس داده ها با آزمون تی زوج شده،تی مستقل و ضریب همبستگی اسپیرمن و پیرسون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: نتایج نشان داد نمره کل کیفیت خواب در گروه آزمون، پس از مداخله (۵.۷±۱.۶) نسبت به قبل از مداخله (۸.۸±۲.۸) کاهش معنی داری یافته است (P<0.000). همچنین نمره کل کیفیت خواب پس از مداخله در گروه آزمون (۵.۷±۱.۶) در مقایسه با نمره کل کیفیت خواب کسب شده در گروه شاهد (۸.۴۳±۱.۹۷) تفاوت معنی داری داشته است (p<0.05).بحث: استفاده از گوش بند و چشم بند بعنوان یک روش مقرون به صرفه و بدون عارضه می تواند موجب بهبود کیفیت خواب و بالا بردن رضایت روحی و روانی بیماران سندرم کرونری حاد در بخش مراقبت ویژه قلبی باشد و به عنوان روشی جایگزین به جای استفاده از درمان دارویی به کار رود.

کلید واژه: گوش بند،چشم بند، کیفیت خواب، سندرم کرونری حاد، بخش سی سی یو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.