بررسی تاثیر نوع محیط ‌کشت پایه بر تولید داروی ضد سرطان تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی سرخدار (.Taxus baccata L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر نوع محیط ‌کشت پایه بر تولید داروی ضد سرطان تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی سرخدار (.Taxus baccata L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر نوع محیط ‌کشت پایه بر تولید داروی ضد سرطان تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی سرخدار (.Taxus baccata L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر نوع محیط ‌کشت پایه بر تولید داروی ضد سرطان تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی سرخدار (.Taxus baccata L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر نوع محیط ‌کشت پایه بر تولید داروی ضد سرطان تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی سرخدار (.Taxus baccata L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی

تعداد صفحات :۸

تاکسول یکی از مهمترین داروهای ضد سرطان حال حاضر جهان است که از جنس سرخدار (Taxus sp.) به دست می‌ آید. امروزه کشت سلولی از مهمترین روش ‌های تولید تاکسول در دنیا محسوب می ‌شود. در این رابطه، تعیین ترکیب بهینه محیط‌ کشت برای دستیابی به بیشینه رشد سلول‌ ها و تولید محصول از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است. این تحقیق به منظور بررسی و تعیین بهترین محیط ‌کشت پایه برای تولید تاکسول از کشت سلولی سرخدار اجرا شد. بدین منظور از چهار محیط ‌کشت پایه شامل WPM، B5، MS و SH که همگی حاوی ترکیب هورمونی یکسان شامل ۲ میلی ‌گرم در لیتر NAA ، ۰.۲ میلی ‌گرم در لیتر ۲,۴-D و ۰.۲ میلی‌ گرم در لیتر کاینتین (Kinetin) هستند، استفاده شد و میزان تاکسول تولیدی در طول یک دوره ۲۱ روزه، با استفاده از دستگاه HPLC بررسی گردید. از نظر میزان کل تاکسول تولیدی، اختلاف بارزی بین محیط‌ های مختلف مشاهده شد و بیشترین مقدار این ترکیب از محیط پایه WPM به میزان ۱۶.۵۸ میلی‌ گرم در لیتر به دست آمد. پس از آن، محیط‌ های MS، B5 و SH به ترتیب با میزان تولید ۸.۶۶، ۶.۴۲ و ۵.۸۲ میلی‌ گرم در لیتر قرار داشتند. از نظر میزان تاکسول ترشح شده به محیط‌ کشت نیز تفاوت معنی ‌داری بین محیط‌ های مختلف مشاهده شد و محیط‌ های WPM، B5، SH و MS به ترتیب ۷.۶۸، ۴.۲۸، ۳.۵۹ و ۳.۳۱ میلی‌ گرم در لیتر تاکسول تولیدی را به محیط‌ کشت ترشح کردند که این میزان به ترتیب ۴۶، ۶۷، ۶۲ و ۳۸ درصد از کل تاکسول تولیدی را شامل می شود. با توجه به نتایج حاصل می ‌توان نتیجه‌ گیری کرد که نوع محیط‌ کشت پایه، نه تنها بر میزان تولید این متابولیت موثر است، بلکه بر میزان ترشح آن از سلول ‌ها نیز تاثیر درخور توجهی دارد.

کلید واژه: تاکسول، سرخدار (.Taxus sp)، کشت سلولی، محیط‌ کشت پایه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.