اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)
تعداد صفحات :۱۴
انگور یکی از محصولات مهم باغبانی دنیا و ایران بوده و از لحاظ تنوع مصرف کم نظیر است. میوه نارس (غوره) تا کاملا رسیده و حتی پیر به صورت های مختلف تازه خوری و خشکباری مثل مویز و کشمش و نیز برگ آن قابل استفاده می باشد. این طرح بمنظور بهبود کیفیت و کمیت تولید انگور در کشور و با هدف بکارگیری تنظیم کننده رشد اسید فنیل فتالامیک در جهت افزایش تشکیل میوه و کیفیت حبه های انگور به اجرا درآمد. این آزمایش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار با عوامل رقم در چهار سطح (رازقی، عسگری، سفیدالی و ریش بابا) و تشدیدکننده اکسین در ۳ سطح (صفر، ۵۰۰ میلی گرم در لیتر و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر اسید فنیل فتالامیک) پس از باز شدن ۵۰ درصد گل ها انجام شد. کاربرد سطوح مختلف فنیل فتالامیک اسید، اثر معنی داری در سطح یک درصد بر صفات خوشه (وزن، طول و تعداد) و حبه ( تعداد، وزن، طول و قطر) نشان داد. شاخص تشکیل میوه (تعداد حبه در خوشه) در رقم سفیدالی با تعداد ۲۶۳.۱۱ حبه بیشترین مقدار معنی داری را به خود اختصاص داد و پس از آن ارقام عسگری و رازقی و ریش بابا به ترتیب دارای ۱۱۳، ۱۰۹.۸۹ و ۷۶.۱۱ حبه بودند. در این صفت واکنش عسگری و رازقی مشابه و اختلاف آنها معنی دار نبود ولی با ریش بابا اختلاف معنی داری داشتند. نتایج این بررسی نشان داد بر همکنش فنیل فتالامیک اسید و ارقام مختلف انگور به جز در مورد صفت تعداد حبه، در مورد سایر صفات خوشه، حبه و دانه در سطح یک درصد معنی دار بود. بنابر نتایج حاصله، صفات مربوط به خوشه بیشترین تاثیرپذیری مثبت را از تیمار ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر فنیل فتالامیک داشته اند، بطوریکه این تیمار در کل ارقام (غیر از عسگری) منجر به افزایش معنی دار تشکیل میوه به میزان ۲۶.۲ درصد نسبت به شاهد گردید. در مورد صفات حبه، تیمار ۵۰۰ میلی گرم در لیتر اسید فنیل فتالامیک اثر بیشتری داشته و با تیمار ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر اختلاف معنی داری نداشت.
کلید واژه: تشدیدکننده اکسین، خوشه، ارقام انگور، PPA، حبه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.