اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید ان فنیل فتالامیک بر تشکیل میوه و برخی شاخص های مورفولوژیک حبه های چهار رقم انگور (.Vitis Vinifera L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)

تعداد صفحات :۱۴

انگور یکی از محصولات مهم باغبانی دنیا و ایران بوده و از لحاظ تنوع مصرف کم نظیر است. میوه نارس (غوره) تا کاملا رسیده و حتی پیر به صورت های مختلف تازه خوری و خشکباری مثل مویز و کشمش و نیز برگ آن قابل استفاده می باشد. این طرح بمنظور بهبود کیفیت و کمیت تولید انگور در کشور و با هدف بکارگیری تنظیم کننده رشد اسید فنیل فتالامیک در جهت افزایش تشکیل میوه و کیفیت حبه های انگور به اجرا درآمد. این آزمایش در قالب طرح فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار با عوامل رقم در چهار سطح (رازقی،‏ عسگری،‏ سفیدالی و ریش بابا) و تشدیدکننده اکسین در ۳ سطح (صفر،‏ ۵۰۰ میلی گرم در لیتر و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر اسید فنیل فتالامیک) پس از باز شدن ۵۰ درصد گل ها انجام شد. کاربرد سطوح مختلف فنیل فتالامیک اسید،‏ اثر معنی داری در سطح یک درصد بر صفات خوشه (وزن،‏ طول و تعداد) و حبه ( تعداد،‏ وزن،‏ طول و قطر) نشان داد. شاخص تشکیل میوه (تعداد حبه در خوشه) در رقم سفیدالی با تعداد ۲۶۳.۱۱ حبه بیشترین مقدار معنی داری را به خود اختصاص داد و پس از آن ارقام عسگری و رازقی و ریش بابا به ترتیب دارای ۱۱۳،‏ ۱۰۹.۸۹ و ۷۶.۱۱ حبه بودند. در این صفت واکنش عسگری و رازقی مشابه و اختلاف آنها معنی دار نبود ولی با ریش بابا اختلاف معنی داری داشتند. نتایج این بررسی نشان داد بر همکنش فنیل فتالامیک اسید و ارقام مختلف انگور به جز در مورد صفت تعداد حبه،‏ در مورد سایر صفات خوشه،‏ حبه و دانه در سطح یک درصد معنی دار بود. بنابر نتایج حاصله،‏ صفات مربوط به خوشه بیشترین تاثیرپذیری مثبت را از تیمار ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر فنیل فتالامیک داشته اند،‏ بطوریکه این تیمار در کل ارقام (غیر از عسگری) منجر به افزایش معنی دار تشکیل میوه به میزان ۲۶.۲ درصد نسبت به شاهد گردید. در مورد صفات حبه،‏ تیمار ۵۰۰ میلی گرم در لیتر اسید فنیل فتالامیک اثر بیشتری داشته و با تیمار ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر اختلاف معنی داری نداشت.

کلید واژه: تشدیدکننده اکسین، خوشه، ارقام انگور، PPA، حبه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.