مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP :
مقاله بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۷۹ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی گونه های مریم گلی استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP
این مقاله دارای ۱۰ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله مریم گلی
مقاله نشانگر مولکولی
مقاله AFLP
مقاله salvia
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مریم گلی یکی از بزرگترین جنس های خانواده نعناع، دارای نزدیک به ۱۰۰۰ گونه گیاهی در دنیاست. این گیاه در صنایع دارویی، غذایی و بهداشتی و آرایشی دارای کاربرد وسیع است. شباهت بسیار بالای گونه های این جنس با یکدیگر موجب دشوار بودن شناسایی گونه ها و زیر گونه های این جنس بر اساس علایم فنوتیپی شده است. یکی از روش های قوی برای شناسایی این گونه ها استفاده از نشانگر AFLP است. در این مطالعه، تنوع ژنتیکی ۵۲ جمعیت Salvia شامل ۱۳ گونه از دو منطقه اصفهان و چهارمحال وبختیاری به همراه یک جمعیت از جنس Nepeta با استفاده از ۱۴ ترکیب آغازگری PstI و EcoRI به همراه MseI مورد ارزیابی قرار گرفتند. از مجموع ۸۳۲ نوار تکثیر شده، ۸۳۰ نوار (۷۶/۹۹%) چندشکل بودند توزیع مقادیر PIC بین ۸۳/۰ تا ۹۶/۰ بود وبیشترین مقدار شاخص نشانگر ۵/۹۶ به دست آمد. شباهت ژنتیکی نیز دامنه تغییرات ۰۵/۰ تا ۸۳/۰ را نشان داد. دندروگرام خوشه ای تنوع زیاد بین جمعیت ها را نشان داد و جداسازی گونه ها تطابق زیادی را با تقسیم بندی گونه ها بر اساس گرکس آن ها در فلور ایران داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.