بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقاومت جوانه زایشی هلو و شلیل به سرما تحت شرایط کنترل شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)

تعداد صفحات :۱۳

آسیب های ناشی از یخ زدگی می تواند در نتیجه اختلاف در فرایندهای سلولی از جمله وجود تغییراتی در ویژگی های غشاء،‏ اثرات متقابل بین ماکرومولکول ها و واکنش های آنزیمی ایجاد شود. در این آزمایش مقدار کربوهیدرات های محلول و رطوبت نسبی جوانه های زایشی ارقام هلوی جی اچ هیل،‏ البرتا،‏ ردهون،‏ سرخ و سفید مشهد و آمسدن و ارقام شلیل ایندیپندنس،‏ کیوتا،‏ نکتارد ۶ و استارگلد،‏ در ماه های آبان،‏ آذر،‏ دی،‏ بهمن و اسفند سال ۱۳۸۸ تحت شرایط طبیعی باغ همچنین میزان نشت الکترولیت ها،‏ مقدار LT50 (دمای کشته شدن ۵۰ درصد از نمونه ها) و کل کربوهیدرات های محلول ارقام تحت شرایط کنترل شده در بهمن ماه سال ۱۳۸۸ محاسبه شد. نتایج نشان داد در شرایط طبیعی،‏ میزان کل کربوهیدرات های جوانه زایشی ارقام هلو و شلیل،‏ در بهمن ماه بیشتر از سایر زمان های مورد مطالعه بود و میزان رطوبت نسبی جوانه در همه ارقام هلو و شلیل با نزدیک شدن به زمان باز شدن جوانه ها افزایش یافت و در اسفند ماه به حداکثر رسید. در شرایط کنترل شده،‏ با کاهش دما مقدار نشت یونی افزایش و مقدار کل قندهای محلول کاهش یافت. همچنین،‏ میزان مقاومت در ارقام هلو و شلیل با یکدیگر متفاوت بود به طوری که ارقام هلوی سرخ و سفید مشهد،‏ ردهون و آمسدن و ارقام شلیل استارگلد و نکتارد شش،‏ مقاوم ترین ارقام به یخ زدگی زمستانه در بهمن ماه بودند.

کلید واژه: کل کربوهیدرات های محلول، یخ زدگی، نشت یونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.