تولید پینه رویان زا در چهار رقم انگور (.Vitis vinifera L) با استفاده از کشت بساک و گل کامل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تولید پینه رویان زا در چهار رقم انگور (.Vitis vinifera L) با استفاده از کشت بساک و گل کامل دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تولید پینه رویان زا در چهار رقم انگور (.Vitis vinifera L) با استفاده از کشت بساک و گل کامل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید پینه رویان زا در چهار رقم انگور (.Vitis vinifera L) با استفاده از کشت بساک و گل کامل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تولید پینه رویان زا در چهار رقم انگور (.Vitis vinifera L) با استفاده از کشت بساک و گل کامل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)
تعداد صفحات :۱۴
با توجه به اهمیت اقتصادی انگور به عنوان یکی از محصولات مهم باغی کشور، اصلاح این میوه در جهت بهبود صفات نامطلوب مدنظر قرار گرفته است. امروزه استفاده از روشهای مولکولی برای اصلاح گیاهان اهمیت خاصی پیدا کرده است. لازمه انجام برنامه های انتقال ژن وجود امکانات و بافتهای مناسب گیاهی می باشد که به عنوان مثال می توان به پینه رویان زا اشاره نمود. در این پژوهش انگیزش پینه رویان زا با کشت ریز نمونه های بساک و گل کامل چهار رقم انگور بیدانه قرمز، فلیم سیدلس، شاهرودی و پرلت مورد بررسی قرار گرفت. این ریز نمونه ها حدود ۱۲-۱۰ روز قبل از باز شدن گلها از باغ جمع آوری شده و در دو محیط کشت PIV و Harst کشت شدند. نتایج نشان داد که ریزنمونه گل کامل در رقم فلیم سیدلس در محیط کشت PIV توانایی بیشتری در تولید پینه داشت. بعد از مرحله انگیزش، پینه ها به منظور رویان زایی به محیط کشت GS1CA منتقل شدند. در این محیط رقم شاهرودی نسبت به سه رقم دیگر در تولید پینه های رویان زا موفق تر عمل کرد و فقط ریزنمونه بساک توانایی تولید پینه های رویان زا را داشت.
کلید واژه: محیط کشت، ریزنمونه، انتقال ژن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.