مقاله روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS :
مقاله روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دانشکده فنی دانشگاه تبریز از صفحه ۲۳ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: روش های تولید تصحیح و بهبود دقت در سیستم تعیین موقعیت آنی DGPS
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصحیحات دیفرانسیلی
مقاله مشاهدات کد
مقاله مشاهدات فاز
مقاله الگوریتم دیفرانسیلی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
برای کاربران غیرنظامی سیستم GPS تعیین موقعیت آنی تنها از طریق مشاهدات کد C/A امکان پذیر است. بالا بردن سطح دقت و صحت مشاهدات GPS بصورت آنی و بهبود پارامترها و پیام های ناوبری، تعیین موقعیت دقیق تر آنی را در پی خواهد داشت. روش های تولید تصحیح و بهبود دقت که قابلیت بکارگیری آنی آنها وجود دارد، در این راستا مطرح شده اند که می توان تحت عنوان روش های DGPS از آنها یاد کرد. این مقاله به بررسی کلی این روش ها اختصاص دارد. نتایج عددی حاصل از بکارگیری این روش ها در مشاهدات مربوط به ۵ ایستگاه دائمی GPSدر شبکه البرز نیز در آن گنجانده شده است. نتایج بدست آمده چنانچه انتظار می رفت حکایت از بهبود چشمگیر دقت مشاهدات GPS پس از اعمال تصحیحات DGPS دارد. بطوری که رقم جذر میانگین مربعات خطای مشاهدات از ۶۱ متر به ۵/۱ متر بهبود پیدا کرده است. بهبود دقت مشاهدات با اعمال پارامترهای حاصل از روش های DGPS چند مرجعی، نسبت به حالت تک مرجعی، نمود بارزتری دارد. در حوزه مشاهدات کد، مدل انترپولاسیون خطی در حوزه فاصله افقی و ارتفاع (LIMhd)، و مدل ترکیب خطی در سه بعد (LCMxyh)، بیشترین بهبود دقت (تا ۴۷ درصد) را نسبت به حالت تک مرجعی نشان می دهد و در حوزه مشاهدات فاز، برازش رویه دوخطی (BILS) بیشترین بهبود دقت (تا ۴۰ درصد) را در پی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.