مطالعه تاثیرگذاری هورمون محرک فولیکولی (FSH) در حضور سرم های مختلف حیوانی روی رشد فولیکولی در محیط In vitro
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه تاثیرگذاری هورمون محرک فولیکولی (FSH) در حضور سرم های مختلف حیوانی روی رشد فولیکولی در محیط In vitro دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه تاثیرگذاری هورمون محرک فولیکولی (FSH) در حضور سرم های مختلف حیوانی روی رشد فولیکولی در محیط In vitro کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیرگذاری هورمون محرک فولیکولی (FSH) در حضور سرم های مختلف حیوانی روی رشد فولیکولی در محیط In vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه تاثیرگذاری هورمون محرک فولیکولی (FSH) در حضور سرم های مختلف حیوانی روی رشد فولیکولی در محیط In vitro :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)
تعداد صفحات :۱۳
زمینه و هدف: چندین فاکتور اندوکرینی و موضعی فعال در طول فرایند پیچیده رشد فولیکول تخمدانی و بلوغ اووسیت شرکت می کنند. انواع سیستم های کشت فولیکولی In vitro که در مراحل مختلفی در رشد به سر می برند به ما اجازه می هد این فاکتورها را شناسایی و مکانیسم فعالیت آنها را درک کنیم. به علت اهمیت فاکتورهای محیطی روی رشد فولیکولی در محیط In vitro این مطالعه روی اثرات بعضی فاکتورهای پاراکرین و اندوکرین روی رشد فولیکول های پره آنترال موش و تمایز آنها در طول دوره کشت در محیط In vitro تمرکز دارد.روش کار: نوع مطالعه نیمه تجربی بود. اولین مرحله مهم در این آزمایش انتخاب یک نوع سرم مناسب بود که سرم سلول های گوساله جنینی (FCS: Fetal calf serum) سرم سلول های خوک نابالغ (PGS: Prepubertal gilt serum)، سرم سلول های گوساله جنینی تست شده روی سلول های بنیادی (ESFCS: Embryonic stem cell tested fetal calf serum) و سرم بخش پایینی غدد جنسی موش (hpgMS: Hypogonadal mouse serum) مورد تست و آزمایش قرار گرفت. بعد از این که شرایط کشتی مناسب انتخاب شد اثرات غلظت های مختلف گنادوتروپین محرک فولیکولی (FSH: Follicle stimulating hormone) روی رشد، زیست پذیری فولیکول ها و بلوغ اووسیت های ارزیابی شد. مقادیر خاصی از FSH (غلظت های ۵، ۲۰، ۴۰، ۶۰، ۱۰۰، ۱۴۰، ۱۸۰ و IU/I220) از FSH به محیط های کشت (حاوی ۲۵-۳۰ فولیکول) در طی آزمایشات جداگانه ای اضافه شد. آنالیزهای آماری با استفاده از نرم افزار SPSS و برنامه ANOVA یک طرفه انجام گرفت.یافته ها: بعد از آزمایشات، سرم سلول های گوساله جنینی (FCS) برای ارزیابی اثرات FSH روی فولیکول ها انتخاب شد. در طول مطالعه حاضر غلظت ۱۰۰ mIU/ml FSH بیشترین اثرات معنی دار را روی رشد فولیکول ها و اووسیت نشان داد به طوری که میزان زیست پذیری فولیکولی به %۹۱ در مقایسه با شرایط بدون FSH%28 رسید. بلوغ اووسیت (%۶۱) و میزان گسیختگی وزیکول ژرمینال (%۸۱) نیز افزایش نشان دادند (p£۰.۰۵).نتیجه گیری: این آزمایشات نشان می دهد که ترکیب FSH و FCS قبل از تشکیل فضای آنتروم دارای اثرات مثبتی روی زیست پذیری و نیرومندی اووسیت دارد.
کلید واژه: هورمون محرک فولیکولی، سرم های حیوانی، فولیکول های پره آنترال، رت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.