مقاله خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین :

مقاله خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه غنی شده با اسیدکلریدریک و اوره و تاثیر آنها بر ویژگی های تولیدی گاوهای تازه زای هلشتاین
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسید کلریدریک
مقاله اوره
مقاله تجزیه پذیری
مقاله ترکیب شیر
مقاله سیلاژ یونجه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر اسید کلریدریک واوره بر خصوصیات شیمیایی، تجریه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه و همچنین مصرف آن در تغذیه گاوهای تازه زای هلشتاین، آزمایشی در سه مرحله انجام شد. در مرحله اول یونجه خرد شده با مقادیر متفاوت اسید کلریدریک (صفر، ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ میلی لیتر به ازای یک کیلوگرم ماده خشک) و اوره (صفر، ۵/۲، ۵، ۵/۷ و ۱۰ گرم به ازای یک کیلوگرم ماده خشک) در کیسه های پلاستیکی سیلو شد. در مرحله دوم فراسنجه های تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژهای یونجه (تیمار ۱: سیلاژ یونجه بدون افزودنی، تیمار ۲: سیلاژ یونجه با ۵ گرم اوره + ۴ میلی لیتر اسید کلریدریک به ازای یک کیلو گرم ماده خشک، تیمار ۳: سیلاژ یونجه با ۵ گرم اوره + ۱۲ میلی لیتر اسید کلریدریک به ازای یک کیلو گرم ماده خشک) با استفاده از روش کیسه های نایلونی تعیین شد. مقایسه ضرایب تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام تحت تاثیر عمل آوری اسید و اوره قرار گرفت. در مرحله سوم تاثیر جایگزینی ۷۵% (بر مبنای ماده خشک) سیلاژ یونجه غنی شده (تیمارهای آزمایشی مرحله دوم) به جای یوجه خشک در خوراک ۱۵ راس از گاوهای تازه زای هلشتاین با میانگین روزهای شیردهی ۳ ± ۲۱ روز در قالب طرح کاملا تصادفی با روش تکرار در زمان به مدت ۴۹ روز مورد ارزیابی قرار گرفت. مصرف خوراک و تولید شیر به طور روزانه ثبت شد و نمونه گیری از شیر در طی ۴ مرحله (پایان هفته اول، سوم، پنجم و هفتم) انجام شد. علاوه بر این نمونه گیری خون در طی دو مرحله (هفته سوم و هفته آخر آزمایش) در سه زمان (قبل، ۲ و ۴ ساعت بعد از مصرف خوراک صبحگاهی) از طریق سیاهرگ گردن انجام شد. مصرف ماده خشک در گاوهایی که از تیمار سه استفاده می نمودند به طور معنی داری کمتر از سایر تیمارها بود (۰۵/۰>P) اثر زمان بر تولید و غلظت چربی شیر معنی دار شد (۰۵/۰>P) غلظت گلوکز خون (میلی گرم در دسی لیتر) در زمان های قبل (تیمار یک: ۷۱ در مقابل تیمار دو: ۷/۷۳) و ۲ ساعت (تیمار یک: ۱/۷۰ در مقابل تیمار دو: ۶/۷۳) بعد از مصرف خوراک صبحگاهی تحت تاثیر تیمارها قرار گرفت (۰۵/P<0). به طور کلی نتایج این آزمایش نشان داد که استفاده از اسید کلریدریک به عنوان یک اسید معدنی و ارزان قیمت در غنی سازی سیلاژ یونجه می تواند همراه با اثرات مطلوب بر خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین این علوفه تخمیری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.