مقاله بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming) :

مقاله بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صفحه ۱۶۵ تا ۱۷۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله metal ceramic alloys, marginal adaptation, dental porcelain

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: رستوریشن های متال – سرامیک در دندانپزشکی استفاده گسترده ای دارند و میزان تطابق مارژینال(marginal fitness) مرکز توجه اغلب تحقیقات می باشد. سیستم الکتروفورمینگ می تواند تطابق مارجین ها را در حد ایده آل تامین نماید. ولی به دلیل استحکام ناکافی در مارجین ها فرآیند پخت پرسلن می تواند سبب تغییرات در تطابق مارجین ها شود. تحقیقات اندکی در مورد ارتباط بین فرآیند پخت پرسلن و تطابق مارژینال انجام شده اند. بنابراین، پژوهش آزمایشگاهی حاضر با هدف بررسی تاثیر پخت پرسلن برmarginal fitness روکش های متال – سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ صورت پذیرفت.
مواد و روشها: روش تحقیق از نوع تجربی و قبل و بعد (before-after) بود. یک دای استاندارد از جنس استیل که مربوط به یک دندان مولر فک بالا بود، تهیه شد. این دای دارای طرح تراش deep chamfer در مارجین بود. از روی این دای،coping 10 کاملا قرینه به طریق سیستم الکتروفورمینگ از جنس طلای خالص ۲۴ عیار ساخته شد. میزان marginal gapدر ۱۰ نقطه در ۴ جایگاه توسط میکروسکوپ الکترونی SEM اندازه گیری شد. پس از آن پرسلن گذاری روی copingها صورت گرفت و مجددا میزان marginal gap در این مرحله در همان جایگاه های قبل توسط میکروسکوپ SEM اندازه گیری شد. این دو مرحله با هم از نظر میزان gap مورد مقایسه قرار گرفتند. بررسی آماری داده ها بوسیله آزمون نمونه Paired t انجام گرفت .(a=۰.۰۵۶)
یافته ها: میانگین gap در زمان پیش از پخت پرسلن (۱۸۲۳±۱۹۶ mm) و در زمان پس از پخت پرسلن (۲۱۴۵±۲۲۷ mm) بود. میزان marginal gap در ۲ گروه پیش و پس از پخت پرسلن با هم اختلاف آماری معنی داری داشتند .(P<0.002)
نتیجه گیری: نتایج نشان دادند که مراحل پخت پرسلن بر افزایش marginal gap روکش های متال سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ تاثیر دارد. این میزان افزایش gap برای طرح تراش آزمایش شده (deep chamfer) از نظر بالینی قابل قبول و کم می باشد (زیر ۱۰۰ میکرون). بنابراین، ساخت رستوریشن های متال- سرامیک به روش الکتروفورمینگ جهت ایجاد marginal integrity بالا توصیه می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.