تاثیر توازن الکترولیت ها و پروتئین های جیره غذایی بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر توازن الکترولیت ها و پروتئین های جیره غذایی بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر توازن الکترولیت ها و پروتئین های جیره غذایی بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر توازن الکترولیت ها و پروتئین های جیره غذایی بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر توازن الکترولیت ها و پروتئین های جیره غذایی بر عملکرد تولید و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت تنش گرمائی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه مطالعه: تغییر سطوح پروتئین و تعادل الکترولیت جیره می تواند در بهبود عملکرد جوجه های تحت تنش گرمایی مفید واقع شود.هدف: این مطالعه به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و توازن الکترولیت در جیره جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی بر عملکرد تولید و صفات لاشه انجام شد.روش کار: ۴۸۶ قطعه جوجه گوشتی (سویه راس) به روش فاکتوریل ۳×۳ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار برای هر تیمار به مدت ۴۲ روز مورد استفاده قرار گرفت. برای این منظور ۹ جیره بر اساس توصیه انجمن تحقیقات ملی (NRC) تهیه شد که حاوی سه سطح پروتئین (۱۰۰، ۹۰ و ۸۰%، و سه سطح الکترولیت (DCAB) به میزان ۲۰۰meq/kg، ۲۶۰ و ۳۲۰ بود. پرندگان روزانه ۸ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸ عصر تحت تنش گرمایی (۳۴±۳oC) قرار گرفتند.نتایج: جیره غذایی حاوی DCAB، ۲۶۰meq/kg موجب افزایش وزن بیشتری نسبت به سایر گروه ها در دوره های آزمایشی (آغازین، رشد و کل دوره) شد (p<0.05). خوراک مصرفی در دوره رشد (۱۴.۸۳g روزانه) تحت تاثیر سطوح مختلف توازن الکترولیت قرار گرفت (p<0.05). سطوح مختلف پروتئین تغییر معنی داری در صفت افزایش وزن و خوراک مصرفی در دوره های آغازین، رشد و کل دوره ایجاد نکرد. اثر متقابل معنی داری بین سطوح مختلف توازن الکترولیت و پروتئین در میانگین افزایش وزن (۱۱.۵g روزانه) و خوراک مصرفی (۲۱.۱۱g روزانه) ملاحظه شد (p<0.05) در حالیکه در کل دوره سطوح توازن الکترولیتی ۲۰۰meq/kg و ۲۶۰، ضریب تبدیل خوراک را در مقایسه با ۳۲۰meq/kg به ترتیب ۰.۱۵ و ۰.۲کاهش داد (p<0.05)، ولی سطوح مختلف پروتئین تاثیری بر ضریب تبدیل خوراک نشان نداد. سطح الکترولیت بر مقدار لاشه قابل طبخ (۳.۲۵%)، سینه (۱.۶۳%) و وزن نسبی کبد (۰.۲۶%) و سنگدل (۰.۵۶%) تاثیر معنی دار (p<0.05) نشان داد و سایر ترکیبات لاشه (درصد ران، قلب و چربی حفره بطنی) تفاوت معنی داری نداشت. کاهش سطح پروتئین جیره هم بر ترکیبات لاشه به غیر از درصد لاشه تاثیر معنی دار نداشت.نتیجه گیری نهایی: در تنش گرمایی، سطح الکترولیت ۲۶۰meq/kg و پروتئین متوسط ۹۰% توصیه NRC قابل استفاده است.

کلید واژه: عملکرد، پروتئین، تنش گرمائی، الکترولیت، جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.